Putovanje Barselona 2018

  

 

 

 

 

 

madrid-jesen.jpg

 

Ne možete da dođete u Barselonu, a da se ne upoznate sa životom verovatno najpoznatijeg arhitekte Antonija Gaudija koji je mnogo dao Barseloni. Gaudi je projektovao mnoge zgrade, pa izdvojte jedan dan da ih posetite jer su one razlog jedinstvenog i prepoznatljivog arhitektonskog stila Barselone, kao i njen zaštitni znak. Njegovo najpoznatije delo je svakako katedrala Sargada Familija, kao i mozaični Park Guell. Pored toga ne propustite raspevanu Magičnu fontanu, jedinstveni spoj muzike, svetla i vode. Za one koji vole šoping, duga La Rambla ulica je definitivno pravi izbor, ali i brojni šoping centri u gradu. Svoje vreme možete upotpuniti obilaskom najvećeg Akvarijuma u Evropi ili posetom Pikasovog muzeja. Svakako, šetnja pored mora, plažom Barselonetom, namamiće Vas da se ponovo, na leto vratite u ovaj divni grad.


MADRID možda nema Eiffelov toranj, Big Ben ili Koloseum, ali ima Palacio Real – najveću zapadnoevropsku kraljevsku palatu, Prado - jedan od najlepsih svetskih muzeja, i stadion najtrofejnijeg svetskog fudbalskog kluba.


LISABON je grad koji je lako zavoleti. Ovaj grad je svedok bogate istorije, privlači sve one koji zele osetiti lepotu portugalske baštine.Sam spomen imena kod mnogih izaziva uzdahe, i zaista, najzapadnija prestonica na evropskom kopnu impresivan je grad koji će svojim posetiocima ponuditi gotovo sve – bogatu istoriju, zanimljive znamenitosti, bogatu gastronomiju, ugodnu klimu.

 

U PRIPREMI...

 lisbon1.jpg

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg