Bolonja Putovanje Dan Primirja 2018

 

 

 bolonja-fontana-neptun.jpg

 

FERRARA –grad najlepših palata. To je grad bajkovite lepote i velikog broja znamenitosti, a najveći broj znamenitosti Ferrare datira iz 14. i 15. veka. Zaštitni znak ovog grada je bickl koji dominira kao prevozno sredstvo. 

BOLONJA- Zivahna univerzitetska Bolonja je velicanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama.Centar grada cine dva identicna trga, Madjore i Netuno. To je elegantni javni prostor koji je sa svih strana okruzen srednjevekovnim palatama. Crvenkastosmedje gradjevine i levicarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena), dok je zbog naklonosti prema kulturnoj i obrazovnoj sferi nazvana ’’La Dotta’’ (Ucena).

RAVENA –Sarmantan grad koga zovu Evropska prestonica mozaika!upravo u ovom gradu je poslednje godine zivota proveo Dante Aligijeri,gde je i sahranjen.

SAN MARINO- Republika San Marino je jedna od najmanjih drzava u Evropi. Urbano srediste grada San Marino stite tri tornja na vrhovima Monte Titano..Proverite sa Eta Toursom zasto je Djuzepe Garibaldi bas u San Marinu našao svoje utociste...

 

 

 

 

 

 

U PRIPREMI...

 

 

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg