Putovanje Dubai 2017

 

 04.04. 2017. - 11.04.2017.

 

8 dana / 7 noćenja

 

 

 

Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedninjene Araske Emirate. Moderan Emirat Dubai je nastao formiranjem Ujedinjenih Arapskih Emirata 1971. godine. Deceniju pre pesak je bio vladar ovog emirata koji se nalazi na ivici Arapske pustinje, danas na tom pesku se nalaze luksuzni neboderi, ekskluzivne vile raspoređene duž uređene obale.Ono što Dubai čini atraktivnim  je kontrast između ultra modernog i tradicionalnog, posetioci mogu uživati u čarima oaze, kamiliama, netaknutim plažama ili pak u avangardnoj arhitekturi i najfinijoj internacionalnoj kuhinji. Ono što treba obići svakako u Dubaiju je Burj al Arab hotel, muzej Dubaija, zoo vrt, Jumeirah džamiju, Zlatni suk, Tržni centar, Bastakiya tradicionalnu četvrt, ostrvo Palma... Za državljane Srbije potrebna je viza.

Valuta: AED (arab emirate dirham) 1e= 5,4 AED

Jezik: zvanični arapski, ali je većinom rasprostranjen persijski, engleski, hindu,urdu,bengalski...

Pozivni broj: +971

Broj sunčanih dana: 365, prosečna temperatura Decembar-Mart 24C, Mart-Novembar 35c

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 04.04.2017. BEOGRAD - DUBAI
Sastanak putnika na aerodromu Beograd - Nikola Tesla u 11:00 časova. Prijava za let avio kompanije FlyDubai. Poletanje aviona za Dubai u 13:35, let FZ746. Sletanje u Dubai na Terminal 2 u 20:45 po lokalnom vremenu. Transfer autobusom do izabranog hotela u Dubaiu (oko 45 min). Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.


2. dan 05.04.2017. DUBAI
Doručak. FakultativnI izlet Razgledanje Dubai-a autobusom u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Nakon doručka panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija jednog od najatraktivnih i najluksuznijih gradova sveta. Razgledanje: Dubai Krik (Creek), Zlatni suk, pijaca začina, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, Kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrđava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, popularno poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai Marina. Povratak u hotel oko 14h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.Cena izleta po osobi: 25 eur.


3. dan 06.04.2017. DUBAI - ABU DABI - DUBAI
Doručak. Fakultativni izlet u Abu Dabi autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Abu Dabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Sredinom prošlog veka od ribarskog naselja prerastao je u bogat trgovački centar naftom i turističku atrakciju. Nakon doručka vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1,5h). Po dolasku u Abu Dabi obilazak jedne od najvećih džamija na svetu - džamija Šeika Zajeda, zatim obilazak Šeik etno selo gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, panoramsko razgledanje grada: vrtovi, parkovi, zeleni bulevari, sofisticirane visoke zgrade, luksuzni lanci hotela i raskošni tržni centri...Poseta Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Ručak i slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall. Povratak u hotel oko 19h. Noćenje. Ručak je uključen u cenu izleta. Cena izleta po osobi: 58 eur.


4. dan 07.04.2017. DUBAI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti (dan za šoping, šetnju, kupanje,sunčanje...) Noćenje.


5.dan 08.04.2017. DUBAI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti (dan za šoping, šetnju, kupanje,sunčanje...) Noćenje.


6.dan 09.04.2017. DUBAI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim satima fakultativni izlet pustionjski džip safari sa večerom. (Desert Safari BBQ dinner). Polazak oko 18 časova iz hotela džipovima 4x4. Zabavni avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje pustinja: uz adrenalisku vožnju džipovima po dinama Arabijske pustinje,uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama , a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Nakon uzbudljive vožnje odlazimo do farme kamila, gde ćete ih videti u njihovom prirodnom elementu i okruženju. Uživanje u zalasku sunca i lepoti pustinje u sumrak. Posle toga, odlazak u kamp u pustinji gde vas očekuje arapska dobrodošlica sa urmama i arapskom kafom, orijentalni švedski sto sa ’’Live BBQ’’, roštiljem. Povratak u hotel oko 23h. Noćenje.Večera je uključena u cenu izleta. Cena izleta po osobi: 50 eur..


7.dan 10.04.2017. DUBAI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni izlet Dubai Show Cruise with dinner. Trajanje izleta od 19:00 do 22:00. Transfer iz hotela autobusom do luke. Krstarenje i panoramsko razgledanje Dubaija sa tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creck. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U toku krstarenja poslužuje se večera na bazi švedskog stola. Povratak u hotel. Noćenje. Večera je uključena u cenu izleta. Cena izleta po osobi: 50 eur.


8.dan 11.04.2017. DUBAI - BEOGRAD
Odjava iz hotela u 06:00. Lanč paket umesto doručka. Transfer do aerodroma Dubai, Terminal 2. Prijava na let aviokompanije Flydubai. Poletanje aviona za Beograd u 09:10, let FZ745, po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u 12:45 sati. Kraj programa.

 

 

CENA PAKET ARANŽMANA: 8 dana / 7 noćenja

Hoteli Cena po osobi u 1/2 sobi Doplata za 1/1 sobu Doplata za 7 polupansiona
City Max hotel Bur Dubai 3* 669 280 120
Excelsior Grand hotel Bur Dubai 4* 729 295 175

* Hotel 3* City Max Bur Dubai poseduje samo dvokrevetne sobe.

*Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit Banke na dan uplate


Avio prevoz:
Avio prevoz na redovnoj liniji avio kompanije FLYDUBAI (predvidjeni red letenja)

FZ746 4 APRIL BEOGRAD 13:35 DUBAI 20:45
FZ745 11 APRIL DUBAI 09:10 BEOGRAD 12:45

Cena povratne avio karte uključena je u cenu aranžmana, u cenu su uključene takse , 20 kg prtljaga po osobi, ručni prtljag 7 kg po osobi i obrok na letu.

 

Cena aranžmana obuhvata:
• povratnu avio kartu i međunarodne aerodromske takse na ponuđenim letovima
• smeštaj u izabranom hotelu na bazi 7 noćenja u standardnim sobama sa doručkom, boravišnom i svim pripadajućim taksama
• lokalni transferi prema programu (povratni transfer od aerodroma u Dubaiju do izabranog hotela)
• troškovi pratioca grupe iz Beograda (licenciranog turističkog vodiča)
• troškovi organizacije i vodjenja aranžmana

 

Cena aranžmana ne obuhvata:
• individualne troškove putnika
• polisu medjunarodnog zdravstvenog osiguranja
• troškove izdavanja turističke vize za Dubai u iznosu od 100 eur po osobi
• obroke koji nisu navedeni u ponudi
• ponuđene fakultativne izlete


Opis i lokacija hotela:
U Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati sa 3* ili 4* po izboru putnika.
Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:

• CityMax hotel Bur Dubai 3* http://www.citymaxhotels.com/en/hotels
Na samo 20 minuta od internacionalnog aerodroma u Dubaiju, Citymax Hotel Bur Dubai je idealan izbor za one koji su pošli u Dubai da pronađu razne rasprodaje. U blizini hotela se nalazi Burjuman Metro, a takođe vam je na dohvat ruke i Karama oblast u kojoj možete pronaći mnoštvo restorana i prilika za kupovinu. U neposrednoj blizini hotela nalazi se najveći svetski tržni centar, Dubai Mall. Hotel ima 691 sobu koje, osim toga što se nalaze u neposrednoj blizini najvećih gradskih znamenitosti, nude i razne druge aktivnosti: u okviru hotela postoji sportski bar, indijski restoran, azijski restoran, kafić u kom možete ručati tokom celog dana, kafić koji radi cele noći, kao i bazen sa barom. U sklopu usluga u hotelu uvek možete zatražiti i room service 24h. Svaka soba sadrži televizor i kuvalo. Kupatila u okviru soba, uz osnovne sanitarije, sadrže kadu i fen za kosu. Hotel poseduje jednokrevetne i dvokrevetne sobe (1/1 i 1/2).

• Excelsior grand hotel Bur Dubai 4* http://www.grandexcelsiorburdubai.com
Grand Exelsior Hotel Bur Dubai je jedan od retkih hotela koji vam nudi aktivnosti svetskog standarda, potpuno opremljeni poslovni centar, pristup ekskluzivnim prostorijama sa tehnički opremljenim konferencijskim prostorijama i banket salama za organizovanje velikih konferencija. Pored sobne usluge koja vam je na raspolaganju 24h, hotel nudi i usluge hemijskog pranja odeće, rentiranje automobila, a u hotelu takođe možete pronaći i šalter za informisanje o turističkim atrakcijama i turama.
Hotel u svom sastavu sadrži 282 izuzetno prostrane i lux opremljene sobe. Hotel poseduje jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe (1/1, 1/2 i 1/2 +1)

 


Fakultativni izleti:

RAZGLEDANJE DUBAI-a – Poludnevno razgledanje grada. CENA PO OSOBI: 25 EUR
Trajanje izleta od 09:00 do 14:00 a vodičem na srpskom jeziku
Nakon doručka panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija: Dubai Creek-a, žile kucavice grada koji je višestruko zaslužan za njegov uspon jer je to mesto na kome se dogodio prvobitni ekonomski uspon i sticanje bogatstva grada, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrđava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, koja oslikavaju veliku palmu, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai Marina. Povratak u hotel.


DESERT SAFARI with BBQ Dinner - Pustinjski safari džipovima sa večerom. CENA PO OSOBI: 50 EUR
Trajanje izleta od 18:00 do ponoći sa vodičem na srpskom jeziku
Avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje pustinja: uz adrenalisku vožnju džipovima po dinama,uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama , a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Nakon uzbudljive vožnje odlazimo do farme kamila, gde ćete ih videti u njihovom prirodnom elementu i okruženju. Uživanje u zalasku sunca i lepoti pustinje u sumrak. Posle toga, odlazak u kamp u pustinji gde vas očekuje arapska dobrodošlica sa urmama i arapskom kafom, orijentalni švedski sto sa ’’Live BBQ’’, roštiljem


DUBAI SHOW CRUISE WITH DINNER- krstarenje Dubai Creek-om sa večerom. CENA PO OSOBI: 50 EUR
Trajanje izleta od 19:00 do 22:00 do 3 sata, autobus/brod – sa vodičem na srpskom jeziku
Transfer autobusom iz hotela do broda. Krstarenje I panoramsko razgledanje Dubaija sa tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creck. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U sklopu vožnje je večera na bazi švedskog stola

 

ABU DHABI - Celodnevni izlet sa ručkom. CENA PO OSOBI: 58 EUR
Trajanje izleta od 09:00 do 19.00 do 8 sati, vodič na srpskom, ručak uključen.
Vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1,5h). Po dolasku u Abu Dhabi panoramsko razgledanje grada: najveća džamija grada i jedna od najvećih na svetu Sheikh etno sela, gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, ručak, slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall, posetu Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Grad ima dosta vrtova, parkova, zelenih bulevara, ali i sofisticirane visoke zgrade, luksuzne međunarodne lance hotela i raskošne tržne centre.Povratak u hotel.


BURJ KALIFA
Burdž Kalifa, ranije poznata kao Burdž Dubai je supervisoki oblakoder koji sa svojih 829 m visine čini najvišu građevinu koju je čovek ikada napravio. Nalazi se u poslovnoj četvrti Dubaija u sklopu jednog od največih tržnih centara na svetu Dubai Mall. Ulaznica za vidikovac 124. sprat – 40 eura po osobi. Ulaznica 148. sprat – 130 eura po osobi. Najbolje vreme za posetu od 17h do 18h.


Napomene u vezi fakultativnih izleta:
Prijavljivanje fakultativnih izleta vrši se u agenciji SAT Travel, najkasnije do 25.03.2017. Plaćanje izleta vrši se u Dubai – u.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino - partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.


Vizni režim:

Za izdavanje vize posredstvom agencije potrebno je dostaviti putem e-maila, najkasnije do 15.03.2017. na adresu satputovanja@gmail.com
• skeniranu prvu stranu pasoša u JPEG formatu
• fotografiju formata za pasoš takođe u JPEG formatu.
Usluge viziranja vršimo i za strane državljane, za putnike sa pasošima stranih zemalja kojima je potrebna viza za Dubai.
Cena izdavanja vize iznosi 100 EUR za predatu dokumentaciju najkasnije do 10.03.2017.
• Cena izdavanja vize po hitnom postupku – u roku od 72 h – iznosi 130 eur po osobi

 

Važna napomena:
• U slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja, organizator putovanja ne može snositi odgovornost kao ni dodatne troškove (eventualne otkazne troškove nakon izdatih avio karata ili penala u hotelu) koje bi u tom slučaju snosio putnik. Troškovi viziranja kao i cena vize su nepovratni.

 

Napomena za putnike koji sami obezbedjuju vize:
• Zbog velikih gužvi putnicima se savetuje da se jave Konzularnom odeljenju Ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu tri do četiri nedelje pre putovanja kako bi na vreme zakazali razgovor za dobijanje vize. Više informacija na zvaničnom sajtu ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/bl/

 

Način plaćanja:
Cena aranžmana izražena je u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije do 15.03.2017.


Uslovi otkazivanja:
• Svi otkazi ili izmene obradjuju se po opštim uslovima putovanja a evidentiraju se samo ako su dobijeni pismenim putem (mail, fax).

• Organizator zadržava pravo da u slučaju promena cena prevoza, izmene deviznog kursa (USD/EUR, trenutno je odnos 1.1), nedovoljnog broja prijavljenih putnika i nepredvidjenih okolnosti, promeni uslove i cenu aranžmana.

 Putno zdravstveno osiguranje:

Putno osiguranje je obavezno za sve putnike.


Napomene u vezi smeštaja:

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.sattravel.rs
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
• Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

Opšte napomene:

• Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
• Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Turistička agencija organizator licenca OTP br.104/2016
Aranžman je radjen na bazi minimum 80 putnika.

 

Cenovnik Dubai br.2 od 05.01.2017. godine

 

 


 

 

 

Dubai - Claridge Hotel 3*

 

 

Nalazi se u delu Deira na samo 5 minuta vožnje od aerodroma i na pešačkoj razdaljini od AL Ghurair tržnog centra, bazara zlata, začina, tekstila ( Gold Souk, Spice Souk, Textile Souk), autobuske i metro stanice.
Hotel svojim gostima nudi 98 nedavno renoviranih i elegantno opremljenih soba i apartmana rasporedjenih na 4 sprata hotela. Sve sobe su klimatizovane i imaju pristup internet (uz doplatu), mini bar, sef, SAT TV, električno kuvalo, kupatilo sa kadom ili tušem, fenom i kozmetikom. Odredjen broj soba ima balkon sa panoramskim pogledom na grad.
U hotelskom Al Kalaa kafe baru gosti mogu uživati u nargilama i internacionalnoj kuhinji ( a la carte), a restoran Thamburu služi specijalitete indijske huhinje ( a la carte). Hotel ima i tri bara (ruski, azijski i tradicionalni arapski sa nargilama), 4 noćna kluba sa živom muzikom i izborom hrane( iranski, arapski, indijski i bangladežanski).
U svom sastavu, hotel ima i poslovni centar, suvenirnicu, salu za sastanke, menjačnicu, a gostima je na raspolaganju i besplatan šatl bus do Mamzar plaže.

 

 

Dubai - Ibis Hotel Al Barsha 3*

 

 

Hotel se nalazi na Šeik Zajed Roudu, na oko 2 km od tržnog centra Mall of Emirates i par minuta od metro stanice Sharaf DG.
Raspolaže prostranim, zvučno izolovanim i klimatizovanim sobama opremljenim flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, besplatnim bežičnim internetom , radnim stolom, mini barom, telefonom, kupatilom sa fenom za kosu. Besplatna mineralna voda na raspolaganju je u svakoj sobi.
U ponudi ima restoran, kafe, 2 bara i besplatan privatni parking u okviru objekta.

 

Dubai - CityMax Al Barsha 3*

 

 

Hotel Citymax Al Barsha nudi moderan smeštaj preko puta tržnog centra Mall of Emirates, jednog od najvećih tržnih centara na svetu. Park Džumeira Bič udaljen je 12 km. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu.
Sobe hotela Citymax Al Barsha opremljene su šik nameštajem. Svaka soba je moderno uređena i sadrži 32-inčni LCD TV, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa tušem.
U okviru objekta nalaze se restoran,bar sa grilom, salonski bar i kafe.
Gosti se mogu osvežiti u otvorenom bazenu ili vežbati u dobro opremljenom fitnes centru hotela.
Od hotela Citymax do Slobodne ekonomske zone Džebel Ali i drugih komercijalnih četvrti dolazi se za nekoliko minuta vožnje. Do drugih delova Dubaija može se takođe lako stići metroom, autobusima i taksijem.
Hotel Citymax Al Barsha smešten je na manje od 25 minuta vožnje od Aerodroma Dubai. Gostima je na raspolaganju besplatan parking.
Destinacija Al Barša je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, kupovina odeće i luksuzni šoping.

 

Dubai - CityMax Bur Dubai 3*

 

 

 

Hotel je lociran u istorijskom delu grada – Bur Dubai, na manje od 1 km od Dubai Creek-a. Svetski Trgovinski Centar se nalazi na 3 km od hotela.
693 luksuzno opremljene i dizajnirane sobe opremljene su TV-om sa ravnim ekranom, telefonom, mini barom, električnim kuvalom, kupatilom sa kadom, bade- mantilima i fenom, radnim stolom internet konekcijom ( bez doplate).
Gosti mogu uživati u nekoliko restorana koji služe indijsku, kinesku, tajlandsku kuhinju i baru koji je otvoren 24 h .
Hotel u svom sastavu ima i otvoreni bazen, fitnes centar, bilijar, automate sa pićem i grickalicama, menjačnicu, wi-fi internet ( besplatan u javnim delovima hotela).

 

Dubai - Park Inn By Radisson 4* lux

 

 

Hotel je smešten u centralnom delu užurbane Deire, u ulici Al Rigga. Udaljen je 10 minuta šetnje do Dubai Creek-a i bazara začina, kao i 10-tak minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Dubai. Najpoznatiji poslovni i komercijalni centri smešteni su u blizini hotela.
Park Inn By Radisson hotel broji 150 smeštajnih jedinica, tipa apartmani. Postoji nekoliko vrsta, od studia, do prostranijih apartmana, sa odvojenim spavaćim, dnevnim delom i kuhinjom. Uređeni su moderno, za udoban i prijatan boravak prilikom posete Dubaiju. Svaka jedinica ima individualni klima uređaj, sef, ketler, LCD TV, internet, telefon, kao i sopstvenu veš mašinu.
Hotel omogućava da gosti uživaju u čarima internacionalne kuhinje, a da nemoraju da napuste hotel. Khana Peena restoran pruža specijalitete istočno-afričke i indijske kuhinje, Baran resoran služi iransku kuhinju. Pored nabrojanih sadržaja, tu su i otvoreni bazen, fitnes centar, sauna, hamam, parno kupatilo, poslovni centar, uslugu u sobi i sl…

 

Dubai - Auris Fakhruddin 4*

 

 

Hotelski apartmani visokog kvaliteta su locirani u Sport City-ju u kome se nalazi Dubai stadion i nekoliko visokoprofilnih škola sporta, na 15 minuta vožnje od Al Maktoum aerodroma i na 40 minuta vožnje od Dubai aerodroma. Kraćom vožnjom se stiže do plaže Jumeirah i popularnih tržnih centara kao što je Mall of Emirates koji se nalazi na 9 km od hotela.
304 elegantnih i komfornih hotelskih apartmana i studija se prostire na 22 sprata. Apartmani su ukusno namešteni sa delom za ručavanje, kompletno opremljenom kuhinjom(sa frižiderom, tosterom i mikrotalasnom rernom), kupatilom sa kadom i fenom za kosu, mašinom za pranje veša, sefom, televizorom sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, telefonom, besplatnimbežičnim internetom (dostupan u celom hotelu), priborom i aparatom za pripremu toplih napitaka.
U okviru hotela, gostima je na raspolaganju otvoreni bazen, terasa za sunčanje, teretana, parno kupatilo, sauna, poslovni centar, šatl bus do Jumeirah plaže i tržnog centra Mall of Emirates.

 

Dubai – First Central Hotel 4*

 

 

Hotel je smešten u TECOM delu, Dubai Internet Citija. U blizini se nalazi mestro stanica, šoping zona i to tržni centri Emirati i Dubai. Plaža Jumeirah i Burj Al-Arab su na nekoliko minuta udaljeni od hotela. Hotel je izgrađen na 29 spratova u tradicionalnom arapskom stilu i nudi 524 studija i apartmana sa kompletno opremljenom kuhinjom i odvojenim dnevnim boravkom i spavaćim delom. Takođe, hotel nudi i italijanski restoran na krovu hotela i Manino Loby bar. Welness, spa i bazen nalaze se na poslednjem spratu hotela, internet wireless u lobiju, usluge pranja i peglanja veša, parking, 24h recepcija, 24h obezbeđenje, transfer do i od aerodroma. Hotel nudi studije (koji su egzotično dekorisani, sa 1.80 m velikim francuskim krevetom, LCD sat TV-om, internetom (na zahtev), sefom, sa kompletno opremljenim kupatilom sa kadom i kuhinjom sa frižiderom, opremom za čaj i kafu, peglom i daskom za peglanje) i apartmane (takođe, egzotično dekorisan, sa balkonom u pojedinim sobama, dnevnim boravkom, 1,80 m velikim francuskim krevetom, LCD sat TV-om, internetom na zahtev, sefom, potpuno opremljenim kupatilom sa kadom i kuhinjom sa velikim frižiderom, aparatima za čaj i kafu, veš mašinom, peglom i daskom za peglanje).

 

Dubai - Donatello Hotel Apartments 4*

 

 

Hotel sa odličnom lokacijom u oblasti Al Barsha, između centra Dubaija i Marine, na 10 minuta hoda od tržnog centra Mall of Emirates in a samo 200 m od metro stanice Sharaf DG.
132 prostrane smeštajne jedinice su raspoređene na 6 spratova i opremljene LCD tv-om, mini barom, telefonom, klima uređajem, aparatom za kafu i čaj, besplatnim wi fi internetom, kupatilom sa kadom/tušem, bade mantilima i toaletnom kozmetikom.
Gostima su na raspolaganju dva restorana (jedan a la carte), fitness centar i otvoreni bazen.

 

Dubai – Cassells Al Barsha 4*

 


Nalazi se u novom delu Dubaija, u oblasti Al Barša, na samo nekoliko minuta hoda od metro stanice i jedan blok od poznatog tržnog centra Mall of the Emirates. Hotel poseduje 312 soba i apartmana. Sve sobe su prijatno uređene i poseduju fen, LCD TV, pristup internetu. Gostima hotela na raspolaganju su bazen na krovu, teretana, đakuzi, parno kupatilo, sauna, dečije igralište, kao i 4 restorana, Coffee Shop Lounge i 24h room servis.

 

Dubai - Grand Belle Vue 4*

 

 


Hotel se nalazi u delu Tecom na 5 minuta vožnje od Internet City-ja i Media City-ja. Atraktivna lokacija omogućava gostima hotela da budu u blizini svih glavnih aerodroma, tržnih centara, plaža, turističkih atrakcija i centralnih poslovnih oblasti.
Grand Belle Vue nudi svetle studije otvorenog tipa i jednosobne i dvosobne apartmane sa delom za sedenje, kupatilom, komplet opremljenom kuhinjicom, LCD TV-om, klima uredjajem, sefom.
Hotel ima besplatni wi-fi internet u svim delovima, restoran, fitnes centar, saunu, SPA centar, otvoreni bazen, menjačnicu, prostoriju za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja veša ( uz doplatu), sale za sastanke, besplatan parking.
Plaža Jumeirah se nalazi na 4 km od hotela.

 

Dubai - Blue Bay Black Stone Hotel 4*

 

 

Hotel se nalazi u Deiri, na samo 5 minuta hoda od Rigga metro stanice, 3 km od tržnog centra Deira City Centre i 5 km od popularnog Zlatnog suka (Gold Souk).
Raspolaže sa 182 komforne smeštajne jedinice. Standardne sobe (oko 28 m²) su opremljene TV-om sa ravnim ekranom, telefonom, klima uređajem, sefom, delom za sedenje, mini barom, kupatilom sa kadom i tušem, fenom, papučama i bade mantilima…
Hotel ima restoran internacionalne kuhinje po principu švedskog stola, libanski restoran, 2 bara, otvoreni bazen na krovu hotela, wellness i spa centar. Bežični internet je dostupan u celom hotelu uz doplatu.

 

Dubai - Emirates Grand Hotel Apartments 4* lux

 

 

Ovaj hotel apartmanskog tipa se nalazi se na Sheikh Zajed Road-u a Dubai Financial Center metro stanica je udaljena samo nekoliko koraka od hotela. Hotel je na 9 km udaljen od aerodroma, manje od kilometar ipo udaljen od Burj Khalife i Dubai Mall-a. Hotel poseduje 346 apartma raspoređenih na 31 sprat u srcu Dubaija. Porodice obožavaju ovaj kraj. Lokacija Trgovački centar 1 je odličan izbor za putnike koje zanima obilazak grada, noćni život kao i šoping.
Svi apartmani su izuzetno prostrani i moderno opremljeni, klimatizovani i sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, mikrotalasnom, šporetom. Apartmani poseduju besplatan bežični internet, LCD TV, lepo uređene toalete, deo za sedenje, a neke sobe imaju i balkone.
Gosti mogu koristiti relax centrar sa teretanom, saunom, parnim kupatilom, đakuzijem i zatvorenim bazenom sa izvanrednim pogledom na grad. Na 31 spratu se nalazi restoran koji pruža zadivljujući pogled na najvišu zgradu Burj Khalifu.

 

Dubai – Byblos Tecom Hotel 4* lux

 

 

Moderan koncept sa 4* sa tipičnom libijskom gostoprimljivošću. Feničanski arhitektonski nagoveštaji će Vas odvesti do nekadašnje Biblos citadele, sa frskama, mozaicima, mermerom i drvenim umetničkim delima koji se nalaze u hotelu. Usidren u srcu Al Barsha TECOM oblasti, između tržnog centra Emirati, IBN Batuta tržnog centra, pored Dubai Media Cityja i nekoliko minuta hoda od metro stanice Al Barša. Biblos hotel ima savršenu lokaciju tako da odgovara i poslovnim putnicima i turistima. Hotel ima italijanski i koreanski restoran, engleski pub, kafić, šiša ćišak, Cameleon club, biznis centar, konferencijske sale, fitnes, welnes i tajlandski spa centar, salon lepote i bazen. 152 elegantne sobe i apartmani sa jedinstvenim dekorom i feničanskim tepisima Vam pružaju luksuz, udobnosti i toplinu doma. Sve sobe su klimatizovane, sa mini-barom, LCD tv, Wi Fi internetom, sefom, room servisom, kompletno opremljenim kupatilom, radnim delom. 

 

Dubai – Best Western Premier Hotel 4*

 

 

Na samo 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Dubai, ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi prostrane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Obezbeđen je besplatan prevoz do plaže Al Mamzar i Deira Citi Center. 250 soba i apartmana u Best Western Premier hotelu (bivši Traders Hotel) imaju elegantan i moderan dekor. Svaka ima satelitsku televiziju i privatno kupatilo opremljeno sa luksuznim sadržajima. Internacionalna bife jela i a la carte specijaliteti se služe u restoranu Junction. Chameleon Bar i 88 Ultra Lounge bar nude zabavu uživo. Gosti hotela mogu da koriste teretanu, koja uključuje bar sa sokovima. Hotel ima zatvoreni bazen, spa centar, saunu i parna kupatila. Abu Baker al Siddikue stanica metroa je udaljena 2 minuta hoda. Dubai World Trade Centre, Dubai Mall, i Burdž Kalifa su na par minuta vožnje. U hotelu postoji i turistički pult, koji može organizovati iznajmljivanje automobila. Sadržaj: restoran, bar, recepcija 24h, dnevna štampa, sobe za nepušače, prilagođeno osobama s invaliditetom, lift, ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje, sef, ostava za prtljag, prodavnice u hotelu, klima, prostor za pušače, restoran (à la carte), restoran (na bazi samoposluživanja), sauna, fitnes centar, spa i welnes centar, masaža, hidrosamažna kada, zatvoreni bazen, posluga u sobi, prostorije za sastanke i bankete, poslovni centar, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizerski/kozmetički salon, VIP soba, menjačnica, suvenirnica, iznajmljivanje automobila, usluga prevoza, bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno, besplatan privatan parking je moguć na licu mesta.

 

DUBAI - Marina Byblos Hotel 4*

 

 

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u Dubai Marini, na pešačkoj udaljenosti od Jumeirah plaže, 15 minuta vožnje od Burj Khalife i na 10 minuta peške do Marina Mall-a. Metro stanica je udaljena 700m od hotela.
Hotel raspolaže sa 184 prostrane sobe sa dizajnerskim nameštajem i krevetom sa tapaciranim uzglavljem. Sadrže mini-bar i flat-screen TV sa satelitskim kanalima, klima uredjaj, telefon, sef, pristup internet ( uz doplatu), toaletni pribor, bade-mantile i papuče . Sobe nemaju balkon, imaju hermetički zatvorene prozore.
Hotel ima 6 restorana, 2 bara, noćni klub, business centar, spa centar, suvenirnicu, menjačnicu, teretanu, privatni parking i bazen na krovu sa panoramskim pogledom na celu marinu. Tradicionalna engleska hrana se služi u Engleskom pabu hotela Marina Byblos. Možete se opustiti uz šolju sveže skuvane kafe u kafiću ili pijuckati koktel u hotelskom noćnom klubu.

 

Dubai - Five Continents Hotels & Resorts Cassells Ghantoot 4*

 


Hotel se nalazi između Dubaija i Abu Dabija, na oko 5 minuta od hipodroma i polo kluba Ghantoot, 30 minuta od aerodroma i oko 20 minuta vožnje od tržnog centra Mall of Emirates. Hotel je dizajniran kao arapska palata ukrašena kupolama i lukovima.
Sve smeštajne jedinice su veoma prostrane, moderno uređene sa pogledom na more, baštu ili bazen. Imaju tv sa ravnim ekranom, telefon, mini bar, radni sto, deo za sedenje, kupatilo sa kadom/tušem i fenom.
Gostima hotela su na raspolaganju tri restorana ( dva su a la carte – arapski i italijanski) i tri bara, privatna plaža sa sportovima na vodi, bazen, spa centar, sauna, parno kupatilo, đakuzi, teretana sa mini golfom, stonim tenisom , bilijarom, dečija igraonica. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.

 

Dubai - Fortune Boutique 4*

 

 

Hotel Fortune Buotique sa 4 zvezdice nalazi se u Deiri, na svega 5 minuta vožnje od međunarodnog aerodrome Dubai i u blizini Naif ulice, koja je odličan izbor za putnike koje zanimaju biznis, razgledanje i kupovina odeće.
Hotel broji 80 smeštajnih jedinica, u vidu apartmana i standardnih soba, koje su proglašene za najprostranije smeštajne jedinice u Dubaiju. Toplo uređene sobe imaju pogled na grad i uključuju sat TV, klima uređaj, mini – bar, internet, ketler. Kupatila u sobama imaju tuš kabine.
Gosti hotela mogu koristiti bazen na krovu (koji se dodatno zagreva, ukoliko je potrebno), teretanu, 2 restorana koji služe azijsku kuhinju. Bar je na raspolaganju za lokalna i strana pića. Kafa se služi u baru koji se nalazi pored bazena. Uz napomenute sadržaje tu su i sauna, parno kupatilo i deo za masaže. Recepcija radi 24 časova, gde se može najaviti korišćenje šatl busa do Mamzar plaže.

 

Dubai – Ramada Plaza Jumeirah Beach 4*lux

 

 

Smešten na čuvenoj Jumeirah plaži, Jumeirah Beach Residence ili Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence hotel nudi moderan smeštaj sa pogledom na trg. Ima teretanu, otvoreni bazen i spa centar. Hotel sadrži 356 soba koje imaju prozore od poda do plafona. Svaki apartman ima veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i flat-screen TV-om. Kuhinja obuhvata posuđe, mikrotalasnu peć. Doručak se služi na bazi švedskog stola, a u večernjim satima se služe a la carte specijaliteti. Gosti mogu da biraju niz različitih restorana smeštenih duž Jumeirah bulevara. Rum servis je na raspolaganju 24 sata. Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence hotel je na 10 minuta vožnje od Mall of the Emirates. Dubai International Airport je udaljen 30 minuta vožnje. Kablovski internet i Wi-Fi su dostupni na zahtev. Sadržaj: bar, 24h recepcija, novine, terasa, nepušačke sobe, sobe za invalide, porodične sobe, lift, sef, grejanje, soba za prtljag, klima, resotran (a la carte), restoran (švedski sto), terasa da odmor, sauna, fitnes, spa i wellness centar, masaža, spoljni bazen ( radi tokom cele godine), posluga u sobi, sala za sastanke, poslovni centar, vešeraj, hemijsko čišćenje, čišćenje cipela, iznajmljivanje automobila, travel biro, prevoz od/ do aerodroma. Wi fi internet je dostupan i plaća se 25AED za sat vremena. Odlicno lociran hotel idealan za poslovne ljude. Dobra usluga i ljubazno osoblje ucinice vaš odmor nezaboravnim. 

 

Dubai - JA Ocean View 4*

 

 

Hotel se nalazi na poznatom šetalištu Jumeirah Beach Residence i raspolaže sa 342 smeštajne jedinice sa balkonima i pogledom na more. Sve standardne sobe su površine 36 -39 m², sa visokim plafonima, televizorom sa ravnim ekranom i satelitskim programima, telefonom, wi fi konekcijom, kupatilom sa kadom/tušem, toaletnom kozmetikom, bade mantilima.
Italijanski Café Via nudi gostima čaj, kafu i lagane obroke. Na raspolaganju vam je i francuski bistro Le Rivage. bar pored bazena u kome se služe kokteli i lagani obroci i još nekoliko barova i a la carte restorana . Nakon treninga u teretani, gosti se mogu okupati u otvorenom bazenu ili uživati u sauni. U spa centru su vam na raspolaganju usluge masaže uz doplatu. Hotel ima i dečiji klub i igraonicu.
Bežični internet je dostupan u celom hotelu besplatno.

 

Dubai - Hawthorn Suites by Wyndham 4*

 

 

Hotel se nalazi u novoj četvrti Dubaija, Jumeirah Beach Residence, u blizini poznate gradske plaže Jumeirah i udaljen je oko 30 minuta vožnje od aerodroma. Tržni centar Marina Mall je na samo par minuta vožnje od hotela, kao i značajni poslovni centri- Dubai Media City i Dubai Internet City. Atraktivna lokacija ovog apart-hotela idealna je i za one koji putuju radi odmora i za poslovne putnike. Hawthorn Suites nudi klimatizovane, prostrane sobe i apartmane kosmopolitskog dizajna, opremljene radnim stolom, telefonom, mini barom, sefom, LED SAT TV-om, električnim kuvalom, kupatilom sa fenom, papučama i bade-mantilima, internet konekcijom. Apartmani imaju i opremljenu kuhinjicu.
Od ostalih sadržaja u hotelu, gostima su na raspolaganju SPA, fitness i wellness centar, otvoreni bazen, 2 restorana, sale za sastanke, parking prostor.

 

Dubai - Park Regis Kris Kin 5*

 

 

Ovaj nepušački hotel sa odličnom uslugom se nalazi u srcu Bur Dubaija, preko puta tržnog centra Burjuman i predstavlja idealnu bazu za obilazak grada i šoping.
Hotel ima 390 soba i apartmana sa mini barom, tv-om, sefom, panelom za upravljanje osvetljenjem i klima-uređajem pored kreveta, aparatom i priborom za pripremu toplih napitaka, kupatilom sa odvojenom kadom i tušem, toaletnom kozmetikom, besplatnom wi fi konekcijom u celom hotelu.
U restoranu e Metro se služe internacionalna jela na bazi švedskog stola a u večernjim časovima se služe a la carte jela. Internacionalna piva i hrana sa roštilja služe se u baru Grandstand. U autentičnim azijskim specijalitetima i izvrsnim vinima gosti mogu uživati u restoranu i vinskom baru na 19. spratu hotela, odakle se pruža panoramski pogled na Dubai.
Gosti se mogu opustiti u otvorenom bazenu na krovu hotela, hidromasažnoj kadi ili vežbati u dobro opremljenom fitnes centru. Sauna i parno kupatilo takođe su na raspolaganju.

 

Dubai - Crowne Plaza 5*

 

 

Napravite izbor da boravite u hotelu svetske klase poslovanja i uživanja. Na korak ste od blistave ulice od stakla i hroma, Šeik Zayed i karamel toniranog lobija hotela Crowne Plaza. Vaša sofisticirana soba ili apartman je spreman, kad i Vi. Dubai izložbeni centar i World Trade Centar su direktno nasuprot hotela. U blizini se nalazi metro stanica Emirates Towers, koja je povezana sa aerodromom na svega 20 minuta. Na 7 minuta šatl vožnje možete posetiti Dubai Mall ili se diviti izvanrednom Burj Kalifi.
Hotel ima salu za 800 gostiju, 12 rastorana i barova, od kojih izdvajamo Al Fresco – priziva duh Italije, Al Tannour – libijski restoran sa trbušnim plesačicama, Al Dana- bar sa tematskim večerima, potom biznis i fitnes centar, spoljni bazen, prodavnicu suvenira, ATM.
Sve sobe su opremljene sa sat TV, DVD playerom, radnim delom, direktnom telefonskom linijom, internetom, kupatilom sa kadom i fenom, aparatom za kafu i čaj, mini-barom, sefom. Postoje i konektovane sobe.

 

Dubai – Auris Plaza Hotel 5*

 

 

Nalazi se u centru Novog Dubaija, na svega 5 min šetnje do tržnog centra Emirati, Al Barse i metro stanice. Nudi 337 soba, ukljucujuci i apartmane. Sobe su klimatizovane, 36-41 m2 sa kupatilom, mini-barom, opremom za čaj i kafu, radnim delom, luksuznim namestajem i posteljinom, internetom, art-media utičnicama (za lap-topove, MP3, I – aparate) i internet TV. Ovaj novootvoreni hotel sa 5* kombinuje moderni dekor i tehnologiju. Namenjen je kako poslovnom svetu, tako i gostima koji žele da se odmore. Zbog toga je hotel na poziciji koja u blizini ima atrakcije Dubaija, poput šoping zona, golf klubova i plaza. U samom hotelu pored brojnih sadržaja postoji i spa i fitness centar, bazen na krovu hotela, sa kojeg se pruža očaravajući pogled na Dubai i Palm Jumeirah. Hotel nudi i brojne specijalitete u restoranu Didou koji je specijalizovan za internacionalnu, arapsku i libijsku kuhinju.

 

Dubai - Ghaya Grand Hotel 5*

 

 

Smešten u Internacionalnoj zoni za medijsku produkciju u Dubaiju, pored Sport City-ja i Jumeirah Golf naselja, u blizini Al Barsha oblasti, noovotvoreni hotel Ghaya Grand raspolaže sa 765 smeštajne jedinice. Sve sobe su modern opremljene i sadrže TV sa ravnim ekranom i sa satelitskim kanalima, klima-uređaj, telefon, radni sto, deo za sedenje. Kupatila u sobama opremljena su kadom, fenom za kosu i bideom. Iz smeštajnih jedinica pruža se pogled na grad.
U okviru hotela se nalazi restoran koji nudi internacionalni doručak po principu švedskog stola i ručak i večeru po principu a la carte usluge, 3 bara uključujući jedan pored otvorenog bazena za odrasle. Takođe, gostima su na raspolaganju i dečiji bazen, otvorena i zatvorena dečija igraonica teniski teren, muški i ženski salon lepote, spa centar, teretana, sauna, parno kupatilo, đakuzi, prodavnice.
Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu kao i svakodnevni besplatni šatl bus do tržnog centra Mall of Emirates i kompleksa Jumeirah Beach Residence.

 

Dubai - Media Rotana Al Barsha 5*

 

 

Hotel Media Rotana Barsha – Dubai nalazi se na 40 km od Aerodroma Dubai. Takođe, se nalazi nadomak stanice metroa Dubai Internet City. Ovaj luksuzan hotel nalazi se nedaleko od Dubai Media City i Dubai Internet City. Hotel ima 441 smeštajnih jedinica. Sve elegantne hotelske sobe imaju pisaće stolove i TV. Svaka soba obuhvata klima uređaj, aparate za spremanje čaja ili kafe,mini-bar. Prostrana kupatila sadrže veliku tuš kabinu i kadu. Hotel u ponudi ima 5 ugostiteljskih objekata. Restoran Prego’s ima udoban ambijent sa kuhinjom otvorenog tipa, dok restoran Channels nudi kuvanje pred gostima i tematske večeri. Gosti mogu probati vrhunska piva u pabu Nelson’s, i da se opustite u salonskom baru The Terrace ili da uživate u salonu Connections. Media Rotana Barsha takođe sadrži otvoreni bazen sa kontrolisanom temperaturom i prostorije za masažu, fitness centar i saunu. Mlađi gosti mogu da se zabavljaju u dečijem klubu. Sadržaj recepcija radi 24h, ostava za prtljag, room servis, poslovni centar, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, kozmetički salon, usluga vešeraja, apartman za mladence, menjačnica, suvenirnica, bankomat u okviru objekta, otvoreni bazen, restorane, barove, fitness centar, masaža, dečiji klub, internet je dostupan i naplaćuje se.

 

Dubai - Sheraton Grand Hotel 5*

 

 

Hotel se nalazi na 20 minuta vožnje od aerodroma, na Sheikh Zayed ulici. Metro stanica Svetski trgovinski centar je na 10 minuta hoda od hotela. Ovaj elegantni nepušački hotel poseduje moderno opremljene sobe i apartmane sa LED tv-om, Nespress aparatom za kafu, delom za sedenje, kupatilom sa odvojenom kadom i tušem, kozmetikom, besplatnom wi fi konekcijom.
Na krovu hotela se nalazi otvoreni bazen sa terasom za sunčanje. U okviru hotela se nalazi i spa i fitnes centar sa panoramskim pogledom na grad, restoran i kafe bar, sala za sastanke i poslovni centar.

 

Dubai - Rixos The Palm 5*

 

 

Rixos The Palm Dubai je fantastično odmaralište za kombinovanje slobodnog vremena, posla i odmora sa porodicom, nudeći zabavne aktivnosti, mesta za sastanke i poslovne usluge na površini od 10 hektara. Hotel se nalazi na obodu poluostrva The Palm, na 50tak km od aerodroma, 20 km od Mall of Emirates (2 puta dnevno besplatan šatl bus) i 30 km od Dubai Mall i Burj Kalife. Hotel ima 231 prostranih i udobnih soba i apartmana sa sveobuhvatnim pogledom na Persijski zaliv. Klimatizovane sobe i apartmani tipa “suite” u odmaralištu Rixos uređeni su luksuznim nameštajem. Uključuju balkon sa nameštajem i pogledom na more, na vrt i na bazen. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa dubokom kadom, staklenom tuš kabinom i luksuznim toaletnim priborom. Spavaća soba sadrži francuski ili dva odvojena kreveta koji su odvojeni od dnevnog prostora, a on obuhvata pisaći sto, udoban stolica, 40-inčni plazma ekran TV i DVD plejer. Poseduje spa centar i otvoreni bazen okružen palmama. U odmaralištu Rixos The Palm Dubai možete zakazati opuštajuće masaže. Spa centar sadrži parna kupatila i teretanu sa uslugama ličnih trenera. Nakon dana provedenog u spa centru, možete uživati u organskim sokovima i biljnim čajevima u vitaminskom baru. Sadržaj: recepcija 24h, ostava za prtljag, posluga u sobi, prostorije za sastanke i bankete, restoran, bar, snek bar, doručak u sobi, bašta, terasa, terasa za sunčanje, otvoreni bazen, privatna plaža, teniski teren, fitnes centar, pecanje, spa i welness centar, dečije igralište, animatori, noćni klub, bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno, usluga čuvanja dece, usluge vešeraja, kozmetički salon, menjačnica, suvenirnica, turistički desk, bankomat, sobe za nepušače, lift, sef, klima-uređaj, prostor za pušače.

 

Dubai – Jumeirah – Habtoor Grand Resort & Spa 5*

 

Smešten je na svetski poznatoj Jumeirah plaži, pored velelepne Dubai Marine i kao član je omiljenih hotela i resorta, zauzima jednu od očaravajućih lokacija pored plaže u Dubaiju. Savršen kako za poslovne putnike i turiste ovaj hotel se nalazi na samo 30 minuta od međunarodnog aerodroma u Dubaiju i u neposrednoj blizini Dubai Internet Citija, Dubai Media Citija i velikih tržnih centara. Bazeni, restorani i barovi postavljeni su u sred tropske hotelske bašte. Ovaj resort od 5* je raj na zemlji sa prelepim vidicima, gde se bujni pejzaži susreću sa toplim persijskim zalivom, gde se nalaze besprekorne plaže i čisto plavo more. Jedan od najboljih hotela sa 5* obuhvata 446 soba i apartmana bez premca. Sve sobe su sa pogledom na more ili na besprekorno uređene bašte, imaju udoban dnevni boravak, velika i prostrana kupatila, terase sa pogledom na azurno plavo more, LCD sat-TV I DVD player, klimu, većina kupatila imaju tuš-kabinu, internacionalanu direktnu telefonsku liniju, internet, sef i mini-bar, fen. U hotelu se nalazi i 12 tematskih barova i restorana dizajniranih da odgovaraju svim ukusima, zatvoreni i otvoreni, sa pogledom na more. Možete probati tajlandsku kuhinju, tradicionalnu libansku, celokupnu italijansku kuhinju, morske plodove i jos mnogo vise. Sa 2 bazena i okolnim uređenim vrtovima, ljubitelji sunca, peska i mora mogu da uživaju i na velikoj peščanoj plaži. Postoje 4 teniska terena, 2 skvoš terena, fitnes centar, tereni za fudbal i odbojku na pesku, Elixir spa centar.

 

Dubai – Asiana Hotel 5*

 

 

Hotel se nalazi na 10 minuta od internacionalnog aerodroma u Dubaiju. Idealan je izbor kako za poslovni svet, tako i za one koji žele relaksirajuci odmor. Takođe, hotel se nalazi na 20tak minuta od najprestižnijih atrakcija Dubaija, kao sto su tržni centar Dubai I Burj Kalifa, čineći Asiana hotel odgovarajućim za goste koji posećuju Dubai radi posla ili uživanja u onom što ovaj grad može da ponudi.
Asiana hotel se nalazi u delu Dubaija, koji se naziva Deira, finansijskom i istorijskom delu Dubaija, na nekoliko minuta od Al Gurer City, jedan od najstarijih tržnih centara u U.E.A. i turistickih obeležja.
U okviru hotela nalaze se recepcija, lobi bar i noćni klub, 5 restorana sa azijskom kuhinjom, lift, room service, usluge pranja i peglanja veša, menjačnica, faks, fotokopirnica, brzi internet (naplaćuje se), sauna, fitness, spa & welness centri i bazen na otvorenom.
Sadrzi 136 lepo uređenih soba, uključujući i apartmane. Hotel kombinuje orijentalni stil sa modernim detaljima. Sobe su standardne velicine 35m2 sa luksuznim uređenjem, modernim dekorom, king-size krevetima, brzim internetom (uz doplatu), LCD sat-TV, kupatilom sa kadom ili tuš-kabinama i peškirima. Sve sobe su klimatizovane, sa mini-barom, opremom za kafu i čaj, sefom i radnim delom.

 

Dubai - Fairmont The Palm 5*

 

 

Ovaj luksuzan hotel sa spektakularnim pogledom je smešten na ostrvu Palm Jumeirah, na 8 km od Dubai Marine.
Raspolaže sa 381 elegantno uređenih soba i apartmana. Sobe su prostrane, površine oko 48 m², sa balkonom, mermernim kupatilom sa odvojenim tušem, radnim stolom, LED tv-om, telefonom, internet konekcijom.
Hotel ima bar, 4 otvorena bazena, privatnu plažu, 2 restorana (Frevo – brazilska kuhinja i Flow – internacionalna kuhinja), salon Mashrabiya, cigar bar, teretanu, spa centar Willow, dečiji klub. Gostima je na raspolaganju i besplatan šatl bus do tržnog centra Mall of Emirates. Bežični internet je dostupan u celom hotelu uz doplatu.

 

Dubai – Hyatt Regency Dubai 5*

 

 

Ovaj hotel je smešten u Deira distriktu, renomiranom priobalnom delu Dubaija. Nalazi se u blizini Dubai Muzeja i Bastakia kvarta, na 7 km od Deira City Centra, bazara sa zlatom, začinima i tekstilom. Hotel nudi 414 luksuznih soba i apartmana sa pogledom na Persijski zaliv. Pored toga, sadrži i brojne rekreacione usluge u Club Olympus Spa centru, potom golf teren, fitnes centar, otvoreni bazen, teniski teren i ledenu dvoranu, nekoliko restorana sa italijanskom, japanskom, blisko-istočnom i azijskom hranom, supermarket, banku, apoteku, transfer od/do aerodroma.
Blizina brojnih finansijskih centara čini ovaj hotel idealnim za konferencije i poslovne putnike. U proteklih 30 godina, ovaj hotel je organizovao i preko 5.000 venčanja i svečanih prilika.
Sobe su prosečne veličine 34m2, sa bogatim i modernim sadržajima, mermernim kupatilom u zemljanim tonovima, velikim radnim delom sa brzim internetom, 24h room servise, aparatom za pripremu kafe ili čaja, telefonskom linijom, klimom, fenom, mini-barom, sefom, velikim bračnim krevetom ili dva singl.

 

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi a saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg