Letovanje Grčka Hoteli Evia 2018

 

Pefki

 

 

Altamar 3*

 

 

Hotel se nalazi oko 500 metara od plaže i od malog mesta Pefki. Pefki je mestašce locirano na krajnjem severu ovog, drugog po veličini ostrva u Grčkoj. Od luke Glife koja je na kontinetnalnom delu Grčke, vodi trajekt oko 25 minuta plovidbe do mesta Agiokampos, odakle je na oko 20km istočno, smešteno ovo prelepo primorsko mesto.  Velika, široka, duga i šljunkovito-peščana plaža nudi sve što je potrebno za uživanje na suncu. Uz obalu su nanizani barovi sa ležaljkama i suncobranima na plaži, koji mogu da se koriste uz konzumaciju pića (od 1.5 do 5 eura). Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen, bar pored bazena, dečje igralište, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, TV, sef, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 20 kvm, namenjene su za 2 osobe ("francuski ležaj"). Trokretevtne sobe su veličine cca 25 kvm, namenjene su za 3 osobe ("francuski ležaj" i sofa). Porodične sobe (family room) su veličine cca 35 kvm, namenjene su za 2-4 osobe ("francuski ležaj" i 2 sofe). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion: doručak i večera - “švedski sto” (samoposluživanje).

 

Cene su izražene u Eur po osobi dnevno, dinarski deo za odrasle 1.500 din, za decu do 12 godina besplatno

Termin

Tip smeštaja

Broj

osoba

Usluga

03.05. - 31.05.

07.09. - 30.09.

 

01.06. - 30.06. 01.07. - 12.07. 13.07. - 31.08. 01.09. - 06.09.
Standardna soba  2* ND          
Standardna soba  2* PP          
Trokrevetna soba 3 ND          
Trokrevetna soba 3 PP          
Family soba 2-4 ND          
Family soba 2-4 PP          

*U navedenoj sobi može boraviti dete 0-2 g. - besplatno, preko navedenog broja max. osoba (koristi zajednički ležaj)

 

 

 

 

Galini  3*

 

 

Hotel se nalazi u centru Pefkija, kod šetališta, oko 50 metara od peščano-šljunkovite plaže. Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar.  Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, TV, A/C i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion (ručak umesto večere): doručak-“kontinentalni” i ručak -meni.

 

 Cene su izražene u Eur po osobi dnevno, dinarski deo za odrasle 1.500 din, za decu do 12 godina besplatno

Termin

Tip smeštaja

Broj

osoba

Usluga

 

23.05. - 19.06.

20.09. - 30.09. 

 

20.06. - 30.06.

01.09. - 19.09. 

01.07. - 20.07.

21.08. - 31.08.

21.07. - 09.08. 10.08. - 20.08.
Standardna soba  2 ND          
Standardna soba   2 PP          
Standardna soba  3 ND          
Standardna soba  3 PP          

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Procredit banke :
uplata u celosti ili 40% akontacije, ostatak 15 dana pred put

- gotovinski,

- preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije

- kreditnim karticama Dina, Visa, Mastercard, Maestro. Za kreditne kartice Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja, osim ako nije drugačije navedeno u tabeli). Za boravak kraći od 5 noćenja (ili od u tabeli navedenog minimuma noćenja) cena se uvećava. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- zdravstveno putno osiguranje
- ostale nepomenute troškove

- autobuski prevoz

NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja,u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji,  šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
- Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

- Agencija ne snosi odgovornost za drugačije usmene informacije.


Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Eta tours otp 11/2015.

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg