Letovanje Grčka Hoteli 2018

 

Hanioti

 

 « CENOVNIK 2018 »

 

 

HANIOTI GRAND VICTORIA 2* 

 


Hotel Grand Victoria se nalazi na oko 500 metara od centra Haniotija, blizu supermarketa Masutis. Od plaže je udaljen oko 500 metara. Hotel ima recepciju, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, mali bazen, bar pored bazena, bastu i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC sa fenom, TV, telefon, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu), A/C i terasu. Standardne sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Mezonete su veličine cca 40 kvm, namenjene su za 2-5 osoba i u donjem nivou imaju sobu (2 standardna ili "francuski" ležaj) u okviru koje se nalazi mala kuhinja, a na galeriji 2 standardna ili "francuski" ležaj. Suite su namenjene za 2-5 osoba i sastoje se iz 2 odvojene sobe (svaka sa po 2 standardna ili "francuskim" ležajem). Usluga u hotelu Grand Victoria je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje)

 

 

BELLAGIO BLUE 2*

 

 

 Hotel se nalazi oko 500 metara od centra Haniotija (u maloj ulici pored hotela Grand Victoria) i oko 400 metara od peščano-šljunkovite plaže. Sadržaj hotela: recepcija, lobi, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, TV sala.  Sobe se nalaze u prizemlju, na prvom ili drugom spratu i imaju TWC sa fenom, malu kuhinju (opremljenu), SAT TV, wifi internet (besplatno), A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 18-22 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom - kontinentalni doručak.

 

CALYPSO 2*


Mali, veoma udoban hotel, izgradjen u tradicionalnom grčkom stilu, u obliku atrijuma, nalazi se u centru Haniotija, na stotinjak metara od centralnog trga i na oko 280 metara od plaže. Calypso ima bazen, restoran za doručak, lobi i bar sa velikim plazma SAT televizorom, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), nema parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sobe su sa TWC sa fenom, telefonom, sefom (uz doplatu 2 eur dnevno, na licu mesta), terasom, SAT TV, malim frižiderom, krevecom (na upit, bez doplate) i klima uredjajem. Standardne sobe se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, veličine su cca 16 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Trokrevetne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (3 standardna ležaja; četvrta osoba (dete do 12 godina) koristi zajednički ležaj). Pored standardnih soba i trokrevetnih soba u hotelu postoje i superior sobe koje se nalaze na poslednjem spratu i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Hotel organizuje grčke večeri, žurke oko bazena, happy hour sa koktelima... Usluga u hotelu Calypso je n

 


ELINOTEL POLIS 3*


Hotel se nalazi oko 400 metara od gradskog trga, i oko 300 metara peščano-šljunkovite plaže. Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, mali otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, TV sala, parking….Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 16 kvm, namenjene su za 2 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj). Superior sobe su veličine cca 23 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Porodične (family) sobe su veličine cca 23 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i kreveti na sprat). Usluga u hotelu Elinotel Polis je po izboru, polupansion ili sve uključeno – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

NAIAS 3*


Naias je mali hotel koji se nalazi na samoj plaži u Haniotiju okružen zelenilom. Idealan je izbor za porodice sa decom jer ima sve prednosti modernog hotela ne zanemarujući udobnost i kvalitet usluge. Sastoji se iz dve zgrade - stare koja se nalazi na plaži i nove koja se nalazi preko puta. Lokacija hotelske plaže je na samom kraju gradske plaže, i krase je sitan pesak i biserno čista voda. Blizina centra Haniotija čini ga odličnim izborom kako za porodice tako i za mlade. Sadržaj hotela: otvoreni bazen, bazen za decu, restoran, bar kraj bazena, bar na plaži, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve smeštajne jedinice su opremljene balkonom ili terasom, malom kuhinjom, kupatilom, TV-om, fenom za kosu, krevecom (na upit, bez doplate), sefom (uz doplatu 2 eur dnevno, na licu mesta), klima uredjajem. Studiji se sastoje iz jedne prostorije, namenjeni su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Apartmani su veoma prostrani, sastoje se iz spavaće (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevne sobe (sofa), opremljene kuhinje, kupatila, balkona ili terase. Usluga u hotelu Naias je noćenje sa doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

SOUSOURAS  3*


Nalazi se na obali, stotinak metara od centralnog trga. Sastoji se od nekoliko objekata u kojima su na spratu i prizemlju smeštene standardne i porodične sobe, restoran, taverna, bar, snack bar na plaži, bazen (sa delom za decu), TV sala, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe imaju TWC, terasu, A/C (uz doplatu na licu mesta), SAT TV, telefon, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), mini frižider i fen. Standardne sobe su veličine cca 19-22 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Family room-hotel se nalazi u zgradi u kojoj se nalazi recepcija ili u bungalovima do recepcije, namenjene su za 4-5 osoba i sastoje za iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (2 pomoćna ležaja). Porodične sobe (family room) u bungalovima su namenjene za 2-5 osoba i sastoje za iz 2 dvokrevetne sobe (svaka sa po 2 standardna ili "francuskim" ležajem). Usluga u hotelu je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

HANIOTI GRAND OTEL 4*


Hotel sa najboljom lokacijom u letovalištu, nalazi se u centru, na samoj plaži, pored gradskog parka. Sastoji se od dve zgrade (glavna, do plaže sa polovinom soba sa pogledom na more i novija sa standardnim sobama), izmedju kojih je parking sa ograničenim brojem mesta (doplaćuje se oko 10 eur dnevno na licu mesta; nije moguće unapred izvršiti rezervaciju parking mesta). Grand Otel je renoviran 2007. i ima recepciju sa lobijem, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), sopstvenu plažu, mali bazen, restoran, bar, bar na plaži, Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Sobe su sa TWC sa fenom, telefonom, SAT TV, terasom, krevecom (na upit, uz doplatu), malim frižiderom i A/C (uračunat u cenu u julu i avgustu). Standardne sobe su veličine cca 20-24 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu Grand Otel je po izboru, polupansion ili sve uključeno uz doplatu (najava i uplata u agenciji) – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

HANIOTI MELATHRON 4*


Hotel se nalazi u neposrednoj blizini gradskog trga, na oko 80 metara od peščano-šljunkovite plaže. Hotel je renoviran 2013. godine (kada je odvojen od hotela Hanioti Palace). Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 17 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Usluga u hotelu je polupansion: doručak i večera - “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

TRESOR (EX HANIOTI PALACE) 4*


Veliki hotel, na jednoj od najboljih lokacija u letovalištu, nalazi se u neposrednoj blizini gradskog trga, na svega oko 100 metara od plaže. Hanioti Palace pored recepcije sa sefovima (uz doplatu na licu mesta) ima poluolimpijski i dečji bazen, bar pored bazena, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sobe su sa TWC sa fenom, telefonom, radiom, terasom, krevecom (na upit, uz doplatu), SAT TV, frižiderom i A/C (uračunat u cenu u julu i avgustu). Standardne sobe su veličine cca 17 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu Hanioti Palace je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

LESSE 4*


Samo sat vremena od Soluna, nalazi se hotel Lesse koji na savršen način kombinuje prelepu prirodu poluostrva Kasandra sa tradicionalnim duhom severne Grčke. Prostire se na površini od oko 10000 m2, okružen borovom šumom i prelepim vrtom. Hotel je udaljen od plaže oko 200 metara. Profesionalno vodjen od strane porodice Lesse, ovaj hotel dugo godina svojom uslugom obogaćuje turističku ponudu Kasandre i Halkidikija. Sadržaj hotela: 3 otvorena bazena u obliku lagune, hidro masaža (uz doplatu na licu mesta), bar pored bazena, bar, sauna (uz doplatu na licu mesta), mini market, dečije igralište, parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno)... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe su opremljene SAT TV, klima uredjajem, krevecom (na upit, bez doplate), sefom, čajnom kuhinjom, frižiderom, fenom za kosu, terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom. Standardne sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj, II dete deli zajednički ležaj). Family suite su veličine cca 60 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (svaka sa po 2 standardna ili "francuskim" ležajem). Usluga u hotelu Lesse je noćenje sa doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg