Letovanje Grčka Hoteli Lefkada 2018

 

Agios Nikitas

 

 

KALYPSO 2*

 

 


Hotel se nalazi u centru Agios Nikitasa, oko 150 metara od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, parking… Sve sobe imaju TWC, mali frižider, TV, A/C i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Studiji su namenjeni za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj) i pored navedenjih sadržaja imaju i malu kuhinju.Usluga u hotelu je najam ili noćenje sa doručkom - kontinentalni doručak.


POLITIA 3*

 

 


Hotel se nalazi oko 1,5 kilometar od jedne od najpoznatijih plaža na Lefkadi - plaže Katisma i na oko 2 kilometra od Agios Nikitasa. Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, otvoreni bazen, bar pored bazena, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC, mali frižider, SAT TV, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion: doručak - “švedski sto” (samoposluživanje), večera - meni.


SANTA MARINA 3*

 

 


Hotel se nalazi na uzvišenju izdan Agios Nikitasa (oko 500 metara), 600 metara od plaže u Agios Nikitasu i samo oko 4 kilometra od plaže Katisma. Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, igralište za decu, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC, mali frižider, TV, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Usluga u hotelu je polupansion - “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg