Letovanje Grčka Hoteli Lefkada 2018

 

Nikiana

 

PEGASOS 2*

 

 

Hotel se nalazi u malom mestu Nikiana, oko 7 kilometra od Lefkasa i oko 30 metara od šljunkovite plaže (prelazi se glavni put). Sadržaj hotela: recepcija,  restoran, bar, TV sala, parking… Sve sobe imaju TWC, mali frižider, sef (uz doplatu na licu mesta), TV, A/C  i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom  - “švedski sto” (samoposluživanje.

 

ALEXANDROS 4*

 

 

Hotel Alexandros 4* se nalazi u mestu Nikiana na maloj šljunkovitoj plaži. Smešten u prelepom vrtu hotel od sadržaja ima recepciju, TV salu, "Internet corner" (uz doplatu na licu mesta), wi-fi internet u lobiju (besplatno), restoran, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, igralište za decu, salu za fitnes, bilijar (uz doplatu na licu mesta), parking... Sve sobe imaju TWC sa fenom, A/C, TV, min bar i terasu sa pogledom na baštu ili na more. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj; deca 0-6 godina koriste zajednički ležaj). Usluga u hotelu Alexandros je noćenje sa doručkom ili polupansion - "švedski sto" (samoposluživanje).

 

IONIAN BLUE 5*

 

 

Hotel Ionian Blue se nalazi na istočnoj obali ostrva Lefkada, izmedju Lefkasa i Nidrija. Smešten je izmedju glavnog puta i obale, odnosno plaže. Ovaj veliki luksuzni kompleks predstavlja pravi izbor za sve one koji vole luksuzan i miran odmor i letovanje na prelepim jonskim ostrvima na poznatim i prepoznatljivim plažama ostrva Lefkada. Hotel se sastoji od glavne zgrade i zasebnih objekata – većih bungalova, kaskadno poredjanih prema plaži. Hotel ima recepciju, veliki lobi, wi-fi Internet u javnim delovicma hotela (besplatno), razne prodavnice, prelepi veliki bazen, dečji bazen, zatvoreni bazen, restorane, barove, menjačnicu, parking, dečje igralište, SPA (uz doplatu na licu mesta), razne sportske terene uz doplatu na licu mesta), uslove za bavljenje vodenim sportovima uz doplatu na licu mesta)... Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eura (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe su moderno opremljene, imaju terese ili balkon, TWC ili kadu, SAT TV, telefon, mini bar, fen, A/C... Superior sobe imaju pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Junior suite imaju pogled na more, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Junior suite imaju mali bazen na terasi/verandi. Usluga u hotelu Ionian Blue je noćenje s doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

PORTO GALINI 4*

 

 

Porto Galini, nalazi se na oko 4 kilometra pre kosmopolitskog Nidrija, ispod glavnog puta, na padini iznad sopstvene plaže. Zahvaljujući svojoj lokaciji, Porto Galini je odličan izbor ako se odlučite za letovanje u blizini Nidrija. Ovaj moderan i luksuzan kompleks, smešten u prelepom mediteranskom vrtu, sastoji se od stotridestšest standardnih, superior i suite soba rasporedjenih u malim povezanim jednospratnim/dvospratnim vilama i bungalovima, od kojih je većina sa pogledom na more. Pored recepcije i lobija sa barom, Porto Galini ima dva restorana, dva bazena, bar pored bazena, parking, lep vrt, sefove, servis za pranje rublja, tri teniska terena (uz doplatu na licu mesta), SPA sa hamamom, jacuzzijem, teretanom i zatvoreni bazenom... (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), igralište za decu, organizovane sportove na vodi... Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eura (set: 2 ležaljke i suncobran). Sobe imaju TWC sa fenom, A/C, SAT TV, mal frižider, telefon i balkon ili veliku terasu. Standardne sobe se nalaza u starijem delu hotela (renoviranom 2004. godine), imaju pogled na baštu ili bočni pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Superior sobe se nalaze u novom delu hotela, opremljene su luksuznijim nameštajem, imaju pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Famly suite se takodje nalaze u novom delu hotela, namenjen su za 2-4 osobe i sastoje se od spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe). Usluga u hotelu je noćenje s doručkom, – “švedski sto” (samoposluživanje), a uz doplatu u agenciji, moguć je i polupansion (večera) – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg