Letovanje Grčka Hoteli 2018

 

Nikiti

 

« CENOVNIK 2018 »

 

MAKEDNOS 2* 

 


Hotel Makednos se nalazi izmedju Nikitija (5 kilometara) i Neos Marmarasa (oko 15 kilometara), na samo 80 metara od jedne od najlepših plaža Sitonije. Sastoji se iz glavne zgrade u kojoj se nalazi recepcija, "internet corner" (besplatno), sala za doručak/restoran i 2 zgrade u kojima se nalaze sobe. Od sadržaja hotel ima i bazen, dečiji bazen, jacuzzi (besplatno), bar pored bazena, igralište za decu i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uredjaj, TV, telefon, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj ili kreveti na sprat). Usluga u hotelu Makednos je polupansion: doručak - “švedski sto” (samoposluživanje), večera - meni.

 

 

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3*

 


Hotel Koviou Holiday Village se nalazi izmedju Nikitija (5 kilometara) i Neos Marmarasa (oko 15 kilometara), na oko 250 metara od jedne od najlepših plaža Sitonije (preko puta hotela Makednos). Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, dečje igralište, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe imaju TWC, mali frižider, SAT TV, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe namenjene za 2-3 osobe imaju 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj. Standardne sobe namenjene za 2-4 osobe imaju 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofu. Porodične (family) sobe su veće od standardnih i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Usluga u hotelu je polupansion plus: doručak i večera - “švedski sto” (samoposluživanje), a uz večeru se dobija i 1 piće: lokalno vino ili pivo, ouzo, sok, čaj ili kafa.

 

 


LILY ANN VILLAGE 3*

 


Hotel Lily Ann Village, još jedan u nizu Acrotel hotela (Athena Pallas i Elea Village), nalazi se u Nikitiju, udaljen od Soluna oko 80 kilometara. Od peščane plaže je udaljen oko 550 metara i isto toliko od centra ovog letovališta. Ovaj odličan hotel, što bi Englezi rekli, “Best value for the money”, predstavlja odličan izbor za one koji ne žele da potroše mnogo, a da svoj godišnji odmor provedu uz polupansion u hotelu sa 3*, u jednom od napoznatijih letovališta na Halkidikiju. Hotel je prilagodjen porodicama sa decom i pored recepcije sa lobijem i barom, ima veliki vrt i dvorište, bazen sa delom za decu, restoran, bar pored bazena, wifi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), parking na ulici ispred hotela... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na gradskoj plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa fenom za kosu, terasu ili balkon , SAT TV, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta). Standardne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) su namenjene za 3-4 osobe i sastoje se iz dve sobe koje nisu odvojene vratima (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" a u drugoj kreveti na sprat ili sofe)... Usluga u hotelu Lilly Ann Village je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 


PORFI BEACH 3*

 


Hotel Porfi Beach se nalazi na samoj plaži nedaleko od gradića Nikiti (oko 3 km), na prelepoj Sitoniji. Svojim gostima nudi prijatnu atmosferu i miran odmor po pristupačnoj ceni. Hotel ima a la carte restoran, bar, bar na plaži, bar kraj bazena, recepciju sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), igralište za decu, bilijar (uz doplatu na licu mesta), TV salu, soba sa video igrama, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), bazen sa delom za decu, teniski teren (uz doplatu na licu mesta), mini market, parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit. Sve sobe su klimatizovane i imaju TV, frižider, TWC sa fenom, krevetac (na upit, bez doplate), balkon ili terasu i telefon. Standardne sobe su namenjene za 2 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj), veličine su cca 18-20 kvmi imaju pogled na baštu hotela ili na maslinjake. Superior sobe su veće kvadrature (cca 22-24 kvm) i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa/pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) se razlikuju od superior soba po tome što su namenjene za 4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i 2 sofe ili 2 pomoćna ležaja). Junior suite su namenjene za 2-3 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa) i imaju veću terasu od standardnih i superior soba. Family suite su namenjene za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg