Letovanje Grčka Hoteli 2018

 

Olympic beach

 

 « CENOVNIK 2018 »

 

GIANNOULIS 3*

 

 

Hotel se nalazi izmedju Paralije i Olympic Beach-a (oko 500 metara pre ulaska u Olympic Beach) a od peščane plaže ga deli samo ulica. Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži su na raspolaganju uz naručeno piće u baru.  Sve sobe imaju TWC, mali frižider, TV, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 20 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Porodične (family) suite su veličine cca 40-45 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj") i dnevnog boravka (sofa) koji nisu medjusobno odvojeni vratima. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom - “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

 

DANAI HOTEL & SPA 4*

 


Hotel Danai je izgradjen 2010. godine i nalazi se u Olympic Beach-u, na oko 480 metara od plaže. Hotel ima recepciju, sefove na recepciji (besplatno), bar, restoran, otvoreni bazen sa delom za decu, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), teretanu (besplatno), mali SPA centar (sauna, masaže... - uz doplatu na licu mesta), TV salu i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uredjaj, SAT TV, mali frižider, sef (besplatno), krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Standardne sobe sa pogledom na bazen ili na planinu su veličine cca 25-28 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

GRAND PLATON 4*

 

 

Hotel se nalazi izmedju Paralije i Olympic Beach-a (oko 600 metara pre ulaska u Olympic Beach), a od peščane plaže je udaljen oko 250 metara. Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, bar na plaži, dečje igralište, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži su na raspolaganju uz naručeno piće u baru. Sobe se nalaze u glavnoj zgradi ili u bungalovima i imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe se nalaze u bungalovima, veličine su cca 20-25 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi, veličine su cca 30-35 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Bungalov sobe se nalaze u bungalovima, veličine su cca 40 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa).Usluga u hotelu je polupansion: doručak i večera - “švedski sto” (samoposluživanje).

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg