Letovanje Grčka Hoteli Tasos 2018

 

Golden beach

 

PRINCESS GOLDEN BEACH 4*

 

Princess Golden Beach je ex hotel Ioannis, koji je potpuno renoviran krajem 2014. i tada dobija 4*. Hotel se nalazi oko 100 metara od prelepe peščane plaže Golden Beach na oko 3 kilometra od Skala Potamie. Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, otvoreni bazen, bar pored bazena, mini klub za decu (od 01.06.-15.09.), teretana (besplatno), stoni tenis, (besplatno), parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, sef (besplatno), A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 18 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Superior sobe su veličine cca 20-25 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Usluga u hotelu je sve uključeno: doručak i ručak - “švedski sto” (samoposluživanje) i večera - meni.

 

Cene su izražene u Eur po osobi dnevno, dinarski deo za odrasle 1.500 din, za decu do 12 godina besplatno

Termin

Tip smeštaja

Broj osoba Usluga

04.05.-31.05.

22.09.-15.10.

01.06.-10.07.

01.09.-21.09.

11.07.-31.07.

01.08.-31.08.

Standardna soba 2+1 ND        
Standardna soba - PM 2+1 ND        
Family soba 2+2 ND        

 

PM - pogled na more

 

 

Standardna soba:

III odrasla osoba -30%, dete 2-6 g. -80%, dete 6-13 g. -50%

Family soba:

III i IV odrasla osoba -30%, I i II dete 2-6 g. -80%, I i II dete 6-13 g. -50%

Doplata za AI:

odrasli - 16e, deca 2-6 g. - 8e, deca 6-13 g. - 11e

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Procredit banke :
uplata u celosti ili 40% akontacije, ostatak 15 dana pred put
- gotovinski,
- preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije
- kreditnim karticama Dina, Visa, Mastercard, Maestro. Za kreditne kartice Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja, osim ako nije drugačije navedeno u tabeli). Za boravak kraći od 5 noćenja (ili od u tabeli navedenog minimuma noćenja) cena se uvećava. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- zdravstveno putno osiguranje 
- ostale nepomenute troškove

- autobuski prevoz 

NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja,u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji,  šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
- Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

- Agencija ne snosi odgovornost za drugačije usmene informacije


Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Eta tours otp 11/2015.

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg