Letovanje Grčka Hoteli Tasos 2018

 

Tripiti

 

TRYPITI BUNGALOWS 3*

 


Trypiti bungalovi se nalaze na jugu ostrva, na oko 300 metara od Tripiti plaže i na oko 3 km od Limenarije. Hotel se sastoji iz više objekata koji su rasporedjeni stepenasto na uzvišenju iznad Tripiti plaže. Okružen zelenilom, uglavnom borovima, hotel je prava oaza mira i hladovine. Bungalovi se nalaze iznad magistrale, ali pored bazena nalazi se podzemni prolaz. Neki objekti sa smeštajnim jedinicama su udaljeni i do 200 metara od bazena. U okviru kompleksa se nalazi recepcija sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u lobiju (uz doplatu na licu mesta), restoran, bar, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, TV sala, stoni tenis, bilijar (uz doplatu na licu mesta), igralište za decu, parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe imaju A/C (u julu i avgustu), TV, TWC, telefon, fen, krevetac (na upit, bez doplate), mali frižider i terasu (osim soba koje se nalaze u prizemlju, koje imaju neogradjenu verandu umesto terase). Standardne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) su namenjene za 2-4 osobe ("francuski" ležaj i 2 pomoćna ležaja). Promo sobe su locirane u 5. i 6. redu kompleksa (najudaljenije od recepcije, bazena, plaže...). Usluga u hotelu Trypiti Bungalows je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

Cene su izražene u Eur po osobi dnevno, dinarski deo za odrasle 1.500 din, za decu do 12 godina besplatno

Termin

Tip smeštaja

Broj

osoba

Usluga

01.06. - 10.06. 

16.09. - 30.09.

11.06. -  30.06.

01.09. - 15.09. 

01.07. - 17.07.

21.08. - 31.08.

18.07. - 20.08.

Promo soba prizemlje  2+1 PP        
Promo soba  2+1 PP        
Standardna soba prizemlje 2+1 PP        
Standardna soba 2+1 PP        
Family soba prizemlje 2-3 PP        
Family soba 2-4 PP        

*Cene za samily sobe su izražene u Eur po smeštajnoj jedinici dnevno, dinarski deo za odrasle 1.500 din, za decu do 12 godina besplatno

 

 

Promo i standardne sobe:

III odrasla osoba -30%

dete 0-12 god. besplatno

 


BLUE DREAM PALACE 4*

 


Blue Dream Palace se nalazi oko 3 km pre centra Limenarije, na prelepoj, peščano-šljunkovitoj plaži Tripiti. Okružen je zelenim brežuljcima i lepo održavanim vrtom. Ima veliki, privatni parking, recepciju, lobi bar, wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem, teretanu (uz doplatu na licu mesta), saunu (uz doplatu na licu mesta), bazen sa delom za decu, bar kod bazena, tavernu na plaži, igraonicu, teniski teren (uz doplatu na licu mesta), bilijar i stoni tenis (uz doplatu na licu mesta)... Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. Sobe su opremljene A/C, SAT TV-om, imaju TWC, telefon, fen, sef (uz doplatu na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate), mali frižider i terasu. Sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Usluga u hotelu Blue Dream Palace je pun pansion – doručak, ručak i večera: “švedski sto” (samoposluživanje).

 

Cene su izražene u Eur po osobi dnevno, dinarski deo za odrasle 1.500 din, za decu do 12 godina besplatno

Termin

Tip smeštaja

Broj

osoba

Usluga

02.05. - 31.05. 

26.09. - 15.10.

01.06. -  30.06.

10.09. - 25.09. 

01.07. - 09.09.

Superior soba  2+2 PP      

 

 

Superior soba:

III odrasla osoba -30%

I dete 0-6 god. besplatno

I dete 6-12 god. i II dete 2-12 god. -50%

Doplata: za PA odrasli 11e, deca 2-12 god. 6e.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Procredit banke :
uplata u celosti ili 40% akontacije, ostatak 15 dana pred put

- gotovinski,

- preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije

- kreditnim karticama Dina, Visa, Mastercard, Maestro. Za kreditne kartice Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja, osim ako nije drugačije navedeno u tabeli). Za boravak kraći od 5 noćenja (ili od u tabeli navedenog minimuma noćenja) cena se uvećava. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- zdravstveno putno osiguranje
- ostale nepomenute troškove

- autobuski prevoz 

NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja,u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji,  šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
- Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

- Agencija ne snosi odgovornost za drugačije usmene informacije.


Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Eta tours otp 11/2015.

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg