Karneval u Veneciji 2018 

 

VENECIJA – TRST – PALMANOVA

09.02.-12.02.2018

 

PAKET ARANŽMAN 4 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 1 NOĆENJA SA DORUČKOM

 

  

venecija-karneval.jpg 

 

 Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 21.00 h sa parkinga kod Sava Centra, Novi Beograd – Savska strana. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

 

2. dan TRST - PALMANOVA
Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lido di Jesola ili nekog od okolnih mesta: Conegliano, Treviso, Cittadella, San Fior, Brugnera... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. dan VENECIJA
Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske... sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

 

4. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska. (Kraj programa)

 

CENA ARANŽMANA  79 €

 

 

 

 

 

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA :
• dinarski po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put 
• platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARDCENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
• Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni slatko-slani doručak) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama
• Razgledanje Venecije i Trsta
• Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe
• Troškove vođstva i organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Putno zdravstveno osiguranje
• Individualne troškove
• Turistički broj na relaciji Punto Sabioni – Venecija – Punto Sabioni odrasli 15 €/12 € deca
• Obaveznu gradsku komunalnu taksu

 

DOPLATA :
• jednokrevetna soba - na upit

 

POPUSTI:
• Dete do 12 godine u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 €
• U zajedničkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust 40%
• Cena aranžmana za sopstveni prevoz se umanjuje 20 €

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni švedski sto. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:
Smeštaj u hotelima u Lido di Jesolu ili okolini:

 

HOTEL EUROREST 3*
http://www.euroresthotel.it/

Nalazi se 2 km od železničke stanice Koneljano i 30 minuta vožnje od Treviza. Od luke Punto Sabioni je udaljen 85 km. Kapacitet hotela: 64 sobe. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, mini bar, sef, SAT TV, telefon, WI FI. Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar, lift, parking, sala za sastanke, sauna. Doručak je kontinentalni švedski sto.
Na recepciji hotela se plaća obavezna gradska komunalna taksa – 1,8 € po noćenju/po osobi.

 

COLORADO 3*, http://www.coloradojesolo.com/
Smešten 50 metara od obale u Lido di JeSolu. Sobe sadrže: balkon i TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem.
Hotel CA BRUGNERA 4* - Brugnera, oblast Brugnera Via Villa Varda, 4 - 33070 Brugnera, Italija http://www.cabrugnera.com/
Hotel se nalazi u mirnoj oblasti na granici oblasti Veneto i Friuli. Hotel je udaljen oko 75 km od luke Punto Sabioni. Sve sobe poseduju toalet (T/WC), TV, klima uredjaj radio i mini-bar.Hotel u svom sastavu ima jos i recepciju, bar, 2 bazena, restoran, parking.Dorucak se sluzi na bazi svedskog stola.
Park Hotel Villa Fiorita Monastier 4* - Monastier, Treviso
Giovanni XXIII 1, 31050 Monastier di Treviso, Italija, http://www.parkhotelvillafiorita.it/en/
Hotel Park se nalazi u Monastijer di Trevizu, na 20 km od Aerodroma Trevizo i 42 km od Venecije. Park hotel i vila Fiorita sastoji se od vile iz 19. veka i moderne zgrade, koje su povezane pokrivenim, providnim prolazom. Smeštajni objekat je udaljen 10 km od Treviza i okružen velikim parkom sa bazenom.
Sve elegantno nameštene sobe uključuju besplatan bežični internet, klima-uređaj i mini-bar. Gostima je takođe na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
Hotel u svom sastavu poseduje još i recepciju, restoran, bazen, fitnes, dvorište sa baštom, stoni tenis, parking. Doručak je kontinentalni.


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave.
• Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
• Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
• Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
• Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
• Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)
• Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
• Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
• Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.
• Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.
• Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija
• Tačno vreme i mesto polaska biće poznato dva dana pred putovanje.
• Dan pred polazak organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku OBAVEZNO kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
• Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
• SAT Travel je aktivna članica YUTA
• Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300058478 od 16.08.2017.godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2017. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300058478 od 16.08.2017. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
• Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.
• Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.
• Program br1. Italija, Venecija,4 dana, 1 noć od 15.12.2017.

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg