Letovanje Španija Ljoret De Mar 2017

 


ÐENOVA-LLORET DE MAR-BARSELONA

sa posetom  Nici, Monaku i Sanremu

 

AUTOBUSOM 12 DANA/ 6 PUNIH PANSIONA

 

 

 REZERVIŠITE SVOJE LETOVANJE 2017 NA COSTA BRAVI PO POVOLJNIM CENAMA!

 

TERMIN PUTOVANJA 22.09. - 03.10.2017.  POSLEDNJA  SOBA 

 

 

Prve asocijacije na ovu zemlju su autentično špansko vino, zavodljivi flamenko, jedinstvene koride, divna egzotična ostrva  i nesvakidašnja arhitektura.  Ova zemlja Pirinejskog poluostrva, okružena je Portugalom i Andorom,  Atlantikom i Sredozemnim morem, prestavlja divnu mešavinu kultura, raznolikosti  i nacija. Dok Andaluzijski deo privlači svojom jedinstvenom arhitekturom, mirisima i bojama, definitivno najprivlačnija regija turistima je Costa Brava.  Samo ime označava divlju obalu, ali obalu koja će Vas kupiti na prvi pogled. Najpoznatije letovalište je Lloret de Mar, koje iako važi za ‘’meku’’ mladih turista, zbog mnogobrojnih klubova i barova, podjednako privlači i porodične ljude i ljude željne hedonističkog odmora. Osim Lloreta, sa našom agencijom, imaćete priliku da uživate i u simpatičnom ribarskom gradiću Tossa de Mar, čija je tvrđava nadaleko poznata u ovoj regiji, isprobate najrazličitija španska vina u jednoj od vinarija, posetite grad i muzej Figueras, rodno mesto najpoznatijeg  nadrealističnog umetnika Salvadora Dalija, obiđete znamenitosi Barselone, šopingujete po niskim cenama u nekom od outleta, kao i da doživite jedinstveni spoj muzike, pevanja i plesa – flamenko!  Divne obale i priroda, gostoprimljivi domaćini i neodoljiva Gaudijeva Barselona, učiniće da se osećate posebno i da poželite da se vratite ponovo... Doživite na jedinstveni način obalu Kosta Brave , putujući sa Eta toursom i ovoga leta.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – BEOGRAD Sastanak na parkingu preko puta OTC Buvljak u 17:30h. Polazak iz Beograda u 18h. Noćna vožnja do Sanrema, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

 

2. DAN - BEOGRAD – SANREMO Dolazak u Sanremo u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor, kupanje i sunčanje. Predvečernji obilazak mondenskog letovališta na čuvenoj Rivijeri cveća,u kome se održava jedan od najstarijih i najznačajnijih festivala zabavne muzike u Evropi. Šetnja sa vodičem. Slobodno vreme. NOĆENJE.

 

3. DAN - SAN REMO – MONAKO – NICA DORUČAK. Napuštanje hotela. Pakovanje prtljaga u autobus. (Celodnevni boravak u Sanremu – 11h) ili mogućnost fakultativne posete Kneževini Monako gde ćete imati prilike da u celodnevnoj poseti (boravak u Monaku 9h) osetite sva čula mondenske Kneževine: razgledanje Monaka-starog grada sa vodičem: obilazak palate Grimaldijevih,okeanografskog muzeja,crkve Sv.Nikole u kojoj su sahranjeni princ Renije III i princeza Grejs Keli...zatim ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na prelepim plažama Monaka. Nastavak puta ka Nici –kraljici Azurne obale. Dolazak u Nicu u večernjim časovima. Razgledanje grada sa vodičem: , Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco... Slobodno vreme za“ caffe latte“ u centru starog grada. Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja.


4. DAN – FIGUERAS- LLORET DE MAR – Dolazak u živopisni gradic Figeras, rodni grad slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim!Fakultativna poseta muzeju.Nastavak puta.Dolazak u Lloret de Mar oko 13 časova.Smeštaj u hotel. Ručak. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu... Predvečernje upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi... Večera. NOĆENJE.

 

5.DAN - LLORET DE MAR Doručak. Fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas...Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god. a prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak (lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar. Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. NOĆENJE.

 

6. DAN - LLORET DE MAR - Doručak. Slobodan dan za odmor i kupanje na plažama. Ručak. Slobodno vreme. Večera. NOĆENJE.

 

7. DAN- LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA- Doručak. Slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnosti. Ručak. Popodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone II. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaž Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela u ovom parku su svoj pečat ostavili slavne arhitekte poput Luisa Domeneka i Montanera, Antoni Gaudija... u njemu se nalaze i čuvena Gaudijeva raskošna fontana „Gran Cascada“, Parlament Katalonije, ZOO vrt...), marina Port Vell, slobodno vreme za uživanje i šoping u zoni marine i TC Maremagnum. U večernjim satima polazak na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovod grada. Večera. (u hotelu Vas čeka hladna večera). Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima. (Mogućnost celodnevnog izleta u Barselonu, sa prepodnevnim kupanjem na prelepim plažama Barselone) NOĆENJE.

 

8. DAN - LLORET DE MAR-OUTLET LA ROCA VILLAGE - VINARIJA - Doručak. Slobodan dan za kupanje, sunčanje...Ručak. U popodnevnim časovima polazak na fakultativni izlet u bodegu na besplatnu degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Nastavak puta u okviru izleta ka najvećem šoping outletu Katalonije „La Roca Village“ u okviru koga možete šopingovati u preko 130 prodavnica raznih modnih brendova, Mango outletu i Nike factory. Slobodno vreme za šoping. Povratak u Lloret, u hotel. Večera. NOĆENJE.

 

9. DAN - LLORET DE MAR- TOSSA DE MAR Doručak. Fakultativna poseta najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. To je srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12. veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kaficu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana. Povratak u Lloret de Mar. Večera. NOĆENJE.

 

10. DAN –LLORET DE MAR –ĐENOVA Doručak. Napuštanje hotelskih soba i odlaganje prtljaga u predvidjeni hotelski prostor. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju do večernjeg polaska za Đenovu. Noćna vožnja.

 

11. DAN –ĐENOVA Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku, razgledanje centra grada, koji je proglašen delo svetske kulturne baštine, Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, Via Garibaldi sa palatama đenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, Kraljevska palata… Slobodno vreme (9h) do polaska za Srbiju. Noćna vožnja.

 

12. DAN – BEOGRAD. Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. Kraj putovanja.

 


CENA ARANŽMANA 358€

ULTRA LAST MINUTE 229€ POSLEDNJA SOBA

Način plaćanja:
Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate.
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 10 i 20-og u mesecu, dospeće poslednje rate 01.10.2017.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

Popusti za decu isključivo u 1/3 i 1/4 sobama:
-Deca do 2 god. plaćaju samo prevoz 50eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle osobe)
-Deca 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 50% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema program putovanja
-Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru 3* ili 4* i 1 noćenje sa doručkom u Sanremu (ili okolini) u hotelima 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama.
-Usluga predstavnika agencije/vodiča,
-Obilaske gradova prema programu, (Đenova, Sanremo, Nica)
-Troškove realizacije programa.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)
-Camp Nou -25eur/ deca do 12 god. -18 eur
-Izlet u Barselonu 1 - 20 eura / deca do 12 god. 15 eur
-Izlet u Barselonu 2 (Magica) -15 eura / deca do 12 god. -10 eur
-Muzej Salvadora Dalija -25 eura/deca do 8 god.- 15 eur
-Izlet u Tossa de Mar -10 eura/ deca do 12.god. -5 eur
-Outlet La rocca village i vinarija- 15eura/ deca do 12 god. -10 eur
-Flamenko vece ( Tradicionalni ples)- 25 eura/ deca do 12 god.- 15 eur
-Poseta Monaku- 15 eur/deca do 12 god.-10 eur
-Individualne troškove putnika
-Eventualnu turističku taksu koja se plaća na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa komunalne vlasti u Sanremu je nisu uvele; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede turistička taksa, putnici će pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tačnom iznosu koji se na to ime plaća recepciji hotela.
-Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 eura/noćenju za hotele 3*, 1e/noćenju za hotele 4*)
-Medjunarodno zdravstveno osiguranje
-Doplata za jednokrevetnu sobu na upit
- Doplata za polazak iz Novog Sada 20€ po osobi povratna karta (minmum 6 putnika)

 

CENE PAKETA IZLETA:
GOLD PAKET: UKOLIKO UPLATITE SVE IZLETE OSTVARUJETE POPUST OD 20€
SILVER PAKET: UPLATOM MINIMUM 6 IZLETA OSTVARUJETE POPUST OD 10€ NA PAKET IZLETA

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.
Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

 

Lloret de Mar

Hotel Alegria Fenals Mar 3*+ (ex Savoy) http://www.fergus-hotels.com/en/hotels/costa-brava/lloret-de-mar/fergus-fenals-mar Nalazi se u mirnom delu Ljoreta od Fenals plaže je udaljen 300m. Od centra Ljoret de Mara udaljen je oko 1 km. Hotel poseduje restoran, bazen, bar na bazenu baštu sa terasom. Sve sobe sadrže balkon, klimu, kupatilo, fen za sušenje kose, tv, telefon, sef (uz doplatu). Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

 

Sanremo
Hotel Belvedere 3* http://www.hotelbelvederesanremo.com/it/novita.cfm, se nalazi u srcu Sanrema. Poseduje klimatizovani restoran,solarijum, panoramsku terasu na šestom spratu sa prelepim pogledom na grad. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju tv, telefon, kupatilo sa tušem. Doručak je kontinentalni- švedski sto.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

 

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE
ETA TOURS LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000001270, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd

 

Cenovnik br. 3 od 08.09.2017.

 


 


ŠPANIJA LETO 2017

MONTECATINI-LLORET DE MAR-BARSELONA

sa posetom Đenovi, Monte Carlu i Sanremu

AUTOBUSOM 12 DANA

 

29.09.2017. - 10.10.2017.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN – BEOGRAD – MONTECATINI TERME Sastanak na parkingu preko puta OTC Buvljak u 18:30h. Polazak iz Beograda u 19h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.


2. DAN –FIRENCA – MONTECATINI Dolazak u grad renesanse Firencu u jutarnjim časovima tehnička pauza 9h. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Medici. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta! Po želji mogućnost fakultativne šetnje “Upoznajmo Firencu” sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme do nastavka puta u Montecatini. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje u banji. Noćenje.


3. DAN –MONTECATINI- DJENOVA – SANREMO Doručak. Napuštanje hotela.Nastavak puta ka Đenovi. Dolazak u Djenovu u podnevnim satima. Po dolasku, razgledanje centra grada,koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama djenovljanskih aristokratskih porodica… Slobodno vreme. Nastavak puta ka Sanremu. Obilazak mondenskog letovališta na čuvenoj Rivijeri cveća, u kome se održava jedan od najstarijih i najznačajnijih festivala zabavne muzike u Evropi… Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja.


4. DAN - LLORET DE MAR – Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Ručak. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu... Večera. NOĆENJE.


5.DAN - LLORET DE MAR Doručak. Fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god., a prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak.(lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar. Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. NOĆENJE.


6. DAN - LLORET DE MAR - Doručak. Slobodan dan za odmor i kupanje na plažama. Ručak.Slobodno vreme. Večera. NOĆENJE.


7. DAN- LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA- Doručak. Slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnosti. Ručak. Popodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone II. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaž Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela (u ovom parku su svoj pečat ostavili slavne arhitekte poput Luisa Domeneka i Montanera, Antoni Gaudija...u njemu se nalaze i čuvena Gaudijeva raskošna fontana „Gran Cascada“, Parlament Katalonije, ZOO vrt...), marina Port Vell, slobodno vreme za uživanje i šoping u zoni marine i TC Maremagnum. U večernjim satima polazak na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvaničnonajposećeniju atrakciju ovod grada. Večera (lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima. NOĆENJE.


8. DAN - LLORET DE MAR-OUTLET LA ROCA VILLAGE-VINARIJA - Doručak. Slobodan dan za kupanje, sunčanje...Ručak. U popodnevnim časovima polazak na fakultativni izlet u bodegu na besplatnu degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Nastavak puta u okviru izleta ka najvećem šoping outletu Katalonije „La Roca Village“, Mango outletu i Nike factory. Slobodno vreme za šoping. Povratak u Lloret, u hotel. Večera. NOĆENJE.


9. DAN - LLORET DE MAR-FIGUERAS- Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje...Ručak. Fakultativna poseta živopisnom gradicu Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Lloret de Mar. Večera.NOĆENJE.


10. DAN –LLORET DE MAR –TOSSA DE MAR- NICA Doručak. Napuštanje hotelskih soba i odlaganje prtljaga u predvidjeni hotelski prostor. Mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. To je srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kaficu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana. Povratak u Lloret de Mar. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju do večernjeg polaska za Nicu.Noćna vožnja.


11. DAN – NICA Dolazak u Nicu u jutarnjim časovima –obilazak kraljice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: , Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco... Slobodno vreme za kupanje i sunčanje ( celodnevni boravak 11h ) ili mogućnost fakultativne posete Kneževini Monako gde ćete imati prilike da u celodnevnoj poseti (boravak u Monaku 9h) osetite sva čula mondenske Kneževine: razgledanje Monaka-starog grada sa vodičem: obilazak palate Grimaldijevih,okeanografskog muzeja,crkve Sv.Nikole u kojoj su sahranjeni princ Renije III i princeza Grejs Keli...zatim ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na prelepim plažama Monaka. Povratak u Nicu. Nastavak putovanja ka Srbiji.


12. DAN – BEOGRAD. Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. Kraj putovanja.

 


CENA ARANŽMANA 229€

 

NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate.
• Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
• Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, za korisnike kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURSA-a

Popusti za decu u 1/3, 1/4 sobama :
-deca do 2 god.plaćaju samo prevoz 50eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)
-deca 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju 10% popusta
-deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaraju popust

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema program putovanja
• Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru 3* ili 4* i 1 noćenje sa doruckom u Montecatini Termama (ili okolini) u hotelima 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama.
• Usluga predstavnika agencije/vodiča,
• Obilaske gradova prema programu, (Montecatini,Đenova, Sanremo, Monte Karlo,)
• Troškove realizacije programa.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)
-Camp Nou -25eur/ deca do 12 god. -18 eur
-Izlet u Barselonu 1 - 20 eura / deca do 12 god. 15 eur
-Izlet u Barselonu 2 (Magica) -15 eura / deca do 12 god. 10 eur
-Muzej Salvadora Dalija -25 eura/deca do 8 god. 15 eur
-Izlet u Tossa de Mar -10 eura/ deca do 12.god. 5 eur
-Outlet La rocca village i vinarija- 15eura/ deca do 12 god. 10 eur
-Flamenko vece ( Tradicionalni ples)- 25 eura/ deca do 12 god.15 eur
-Poseta Monaku- 15 eur/deca do 12 god. 10 eur
-Fakultativna šetnja “Upoznajmo Firencu” 10 eura/deca do 12 god. 5 eura
-Individualne troškove putnika
-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 eura/noćenju, 4* -2 eura/noćenju
-Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 eura/noćenju za hotele 3*, 1e/noćenju za hotele 4*)
-Medjunarodno zdravstveno osiguranje
-Doplata za jednokrevetnu sobu na upit

 

CENE PAKETA IZLETA:
GOLD PAKET: UKOLIKO UPLATITE SVE IZLETE OSTVARUJETE POPUST OD 20€
SILVER PAKET:UPLATOM MINIMUM 6 IZLETA OSTVARUJETE POPUST OD 10€ NA PAKET IZLETA

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.
Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

 

Lloret de Mar

Hotel Sun beach 3* (Ex Esmeralda), renoviran u maju 2015 godine,nalazi se na idealnoj lokaciji u centru Ljoreta i 200m od plaže. Sadrži bar, restoran, bazen, igralište za decu. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo (tuš/wc), tv, balkon. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

Hotel Golden Sun 3* http://www.hotelgoldensand.es/ nalazi se na samo 400 metara od plaže u Ljoret de Maru. Sobe su 1/2, 1/3 uređene sa balkonom i TV-om. Objekat poseduje otvoreni bazen i restoran sa uslugom na bazi švedskog stola. Sobe su klimatizovane i uključuju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

Hotel Top Gran Casino Royal 3*je smešten je na 350 metara od plaža Ljoret de Mara, na Kosta Bravi.Nalazi se u mirnom delu grada. Sobe imaju balkone sa pogledom na bazen. Bazen je okružen ležaljkama i palmama.. Hotelski restoran specijalizovan je za katalonska, španska i internacionalna jela na bazi švedskog stola. U hotelu se nalazi i popularni bar.

Hotel Alegria Fenals Mar 3*+ (ex Savoy) http://www.fergus-hotels.com/en/hotels/costa-brava/lloret-de-mar/fergus-fenals-mar Nalazi se u mirnom delu Ljoreta od Fenals plaže je udaljen 300m. Od centra Ljoret de Mara udaljen je oko 1 km. Hotel poseduje restoran, bazen, bar na bazenu baštu sa terasom.Sve sobe sadrže balkon, klimu, kupatilo, fen za sušenje kose, tv, telefon, sef (uz doplatu). Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

 

Montecatini Terme

Hotel Concordia 3* http://www.albergohotelconcordia.com/,nalazi se u Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Resort 3*http://www.hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

 

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika.U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj.ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta tours zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Aranžman je radjen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE
ETA TOURS LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000001270, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd

 

Cenovnik br. 3 od 10.08.2017.

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi a saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg