Letovanje u Španiji 2016

Španija leto 2016

Letovanje u Španiji 2016

Prve asocijacije na ovu zemlju su autentično špansko vino, zavodljivi flamenko, jedinstvene koride, divna egzotična ostrva i nesvakidašnja arhitektura. Ova zemlja Pirinejskog poluostrva, okružena je Portugalom i Andorom, Atlantikom i Sredozemnim morem, prestavlja divnu mešavinu kultura, raznolikosti i nacija. Dok Andaluzijski deo privlači svojom jedinstvenom arhitekturom, mirisima i bojama, definitivno najprivlačnija regija turistima je Costa Brava. Samo ime označava divlju obalu, ali obalu koja će Vas kupiti na prvi pogled. Najpoznatije letovalište je Lloret de Mar, koje iako važi za ‘’meku’’ mladih turista, zbog mnogobrojnih klubova i barova, podjednako privlači i porodične ljude i ljude željne hedonističkog odmora. Osim Lloreta, sa našom agencijom, imaćete priliku da uživate i u simpatičnom ribarskom gradiću Tossa de Mar, čija je tvrđava nadaleko poznata u ovoj regiji, isprobate najrazličitija španska vina u jednoj od vinarija, posetite grad i muzej Figueras, rodno mesto najpoznatijeg nadrealističnog umetnika Salvadora Dalija, šopingujete po niskim cenama u nekom od outleta, kao i da doživite jedinstveni spoj muzike, pevanja i plesa – flamenko! Divne obale i priroda, gostoprimljivi domaćini i neodoljiva Gaudijeva Barselona, učiniće da se osećate posebno i da poželite da se vratite ponovo...
…A ne možete da posetite Barselonu, a da se ne upoznate sa životom verovatno najpoznatijeg arhitekte Antonija Gaudija koji je mnogo dao Barseloni. Gaudi je projektovao mnoge zgrade, pa izdvojte jedan dan da ih posetite jer su one razlog jedinstvenog i prepoznatljivog arhitektonskog stila Barselone, kao i njen zaštitni znak. Njegovo najpoznatije delo je svakako katedrala Sargada Familija, kao i mozaični Park Guell. Pored toga ne propustite raspevanu Magičnu fontanu, jedinstveni spoj muzike, svetla i vode. Za one koji vole šoping, duga La Rambla ulica je definitivno pravi izbor, ali i brojni šoping centri u gradu. Svoje vreme možete upotpuniti obilaskom najvećeg Akvarijuma u Evropi ili posetom Pikasovog muzeja. Svakako, šetnja pored mora, plažom Barselonetom, namamiće Vas da se ponovo, na leto vratite u ovaj divni grad.
I ove sezone spremili smo za Vas nezaboravno letovanje u Ljoret de maru po povoljnim cenama uz obilaske Đenove, Sanrema, Monte Karla,Nice. 

http://www.etaturs.rs/letovanje-spanija-ljoret-de-mar.html

 

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg