Putovanje Singapur - Bali 2019

 

 

USKORO

 

 singapur-bali.jpg

 

Singapur je ekonomski gigant, i najmodernija je ostrvska grad-država jugoistočne Azije. Grad spaja malajsku, kinesku, arapsku, indijsku i englesku kulturu i religiju. Njegova jedinstvena etnička tapiserija pruža posetiocima širok spektar sadržaja za razgledanje i otkrivanje. Ostrvo leži jedan stepen severno od ekvatora, obuhvata ostrvo Singapur i 58 manjih ostrva. Mnoštvo ribljih restorana duž peščanih plaža na istočnoj obali, zovu na izlet, kao i ostrvo zabave, Santos. Glavni grad, koji se naziva Singapur, pokriva trećinu glavnog ostrva. Odlična infrastruktura ostrvske republike omogućava posetiocima da uživaju u njegovim brojnim lokacijama i atrakcijama u bezbednom, čistom i zelenom okruženju. Singapur se zove “Garden City” zbog svojih brojnih parkova i bujne vegetacije. Njegovu lepotu upotpunjuje i bogato kulturno nasleđe. Jezgro Singapura je kolonijalna oblast. Svaka enklava ima svoj poseban šmek, od aromatičnih prodavnica začina Little Indije, oronule Kineske četvrti, gde je još uvek moguće naići na kaligrafa koji piše priču, ili arapskog distrikta , pretrpanog radnjama finih tkanina i svile.

Bali je inspiracija, tropsko stanje uma, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno- zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa.

 

Plan i program puta:

 

1.dan : Beograd – Singapur

Sastanak grupe na aerodromu Nikola. Let preko Istanbula do Singapura.

 

2.dan : Singapur

Dolazak u Singapur. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme na privikavanje. Singapur je ostrvo – država, najmoderniji grad u Jugoistočnoj Aziji, čije ime u prevodu znači lavlji grad. Noćenje

 

singapur-glavni-grad.jpg

 

3.dan : Singapur

Slobodno vreme ili fakultativni obilazak grada. Singapur je grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem ćete se izgubiti u reci ljudi, gde ćete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi ćemo obići Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda: Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka., Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge. Noćenje

 

4.dan : Singapur – Bali

Check out iz hotela i slobodno vreme do polaska na aerodrom. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma. Let do Balija. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje sa čarima ostrva bogova. Noćenje.

 

5.dan : Bali

Nakon budjenja, odlazak na najpopularniju plažu Kuta. Puna je surfera iz celog sveta. Ovde možete naučiti osnove surfa po povoljnim cenama. U popodnevnim satima uživaćemo u zalazaku sunca, koktelima… Kuta i Legian su centri noćnog života na Baliju. Veliki broj klubova, barova i diskoteka obećavaju dobar provod. Tu je i veliki broj restorana, od svetski poznatih lanaca fastfood-ova, pa do mnogo interesantnijih tradicionalnih takozvanih Warung-a, gde možete probati veoma ukusnu balinežansku hranu. U Kuti i Legianu se nalazi i veliki broj prodavnica firmirane garderobe gde možete kupovati po dosta povoljnijim cenama. Postoji veliki broj outlet-a sportskih brendova: Billabong, Rip Curl, O’Neill, Quiksilver… Uveče izlazak u neki od mnogobrojnih barova, klubova… Noćenje.

 

singap.jpg

 

6.dan : Bali

Ujutru fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove po povoljnim cenama poput skijanja na vodi, paraselinga,vožnje skutera… Povratak u smeštaj. Noćenje.

 

7.dan : Bali

Ujutru fakultativni odlazak na sam jug ostrva, poseta plažama Uluwatu, Padang Padang, Bingin, Dreamland. Slobodno vreme. Predveče fakultativan odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram, gde možete uz zalazak sunca videti Kecak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

 

8.dan : Bali

Ujutru fakultativni obilazak centralnog Balija. Posetićemo centar umetnosti Ubud, gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Naravno svuda je cenkanje neizbežno. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. Uveče odlazak do hrama Tanah Lot koji je nalazi na steni i do koga se može doći u popodnevnim satima kada je oseka. Za mnoge je odatle najlepši zalazak sunca na ostrvu. Povratak u smeštaj. Noćenje.

 

singapur[1].jpg

 

9.dan : Bali

Fakultativni treking do vulkana Batur. Polazak iz hotela u 4 ujutru. Treeking traje 2 sata na visini oko 1700 m. Tokom treekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur na čijoj istočnoj obali se nalazi selo Trunyan, izolovano od civilizacije, gde je tradicija da se pokojni ne zakopavaju. Zatim poseta selu Kintamani odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Poseta hramu Ulun Danu Batur. Povratak u smeštaj. Noćenje.

 

10.dan : Bali

Kupanje, sunčanje i slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do susednih ostrva Lombok – sa dugim pojasom belih peščanih plaža, zelenim šumama, farmama bisera, odličnim uslovima za jedrenje na dasci i opcijama za noćnje izlaske ili Gili Trawangan – sa belim peščanim plažama, koralnim grebenima, bez automobila, motora i ostalih ometajućih faktora današnjice, Gili je idealna destinacija za tropski beg od stresne svakodnevice.

 

bali[2].jpg

 

11.dan : Bali

Fakultativni odlazak u Klungkung, takođe poznat kao i Semarapura. Posetićemo Taman Gili – drevnu kraljevsku palatu i vrt. Nakon toga posetićemo Pura Bersakih, kompleks od 22 hrama. Najznačajniji hinduistički hram koji se nalazi na najvišoj planini i vulkanu Agung. Balinežani veruju da duše njihovih predaka žive tu. U povratku poseta Goa Lawah, pećina- hram posvećena slepim miševima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

 

12.dan : Bali

Fakultativni odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje, jer nema talasa i okružena je koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca. Povratak u smeštaj. Noćenje

 

indonezija-bali-tempelj.jpg

 

13.dan : Bali – Singapur

Nakon doručka pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let do Singapura. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje

 

14.dan : Singapur – Beograd

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U večernjim časovima transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

 

bali[1].jpg

 

15.dan : Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Sa osmehom na licu planiramo novo putovanje.

 

 

 

SMEŠTAJ:

Na Baliju smešteni smo u hotelu 3* u centru Kuta-e u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i klima uredjaj. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje.

 

U Singapuru smo smešteni u hotelu Princess 81 u širem centru grada. Hotel je dobro povezan linijama gradsog prevoza sa svim delovima grada. Poseduje bar i restoran internacionalne kuhinje. Sobe u hotelu su ½  krevetne, svaka sa kupatilom i klima uredjajem.

 

Napomene:

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

 

Aranžman obuhvata :

Avio prevoz ( Beograd – Singapur– Beograd ) sa svim taksama
Avio prevoz Singapur – Bali 15 kg prtljaga
Avio prevoz Bali – Singapur 15 kg prtljaga
Svi transferi prema programu
9 noćenja u hotelu na Baliju u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa klimom sa doručkom (švedski sto)
3 noćenja u hotelu u širem centru Singapura u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa klimom
Orgaizaciju i stručno vodjstvo grupe na srpskom jeziku

 


Aranžman ne obuhvata :

Individualni troškovi
Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
Hrana

 

NAPOMENE:

U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.

Prijave najkasnije 45 dana pre polaska.

Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.

Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije organizatora licenca otp 615/2010.

 

 

 

park.jpg

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg