Zimovanje La Plagne 2019

 

 

La Plagne, sa svojih 225 km staza i druga skijaška oblast, Les Arcs povezani su Vanoise Express žičarom, jedinstvenom double-decker žičarom na svetu u čiju izgradnju je uloženo 15 miliona evra u sezoni 2003.-04. Sa kapacitetom od 200 ljudi, premošćuje 1800 metara nadmorske visine u 4 minuta vožnje, brzinom od 12.5 m/s, te predstavlja jednu od najvećih gondola na svetu. Fantastični pogled iz žičare Ponthurin dolinu  ostaviće svakog bez daha. 

 

 

PLAGNE CENTAR

Plagne Centar studiji i apartmani u epicentru jednog od najpopularnijih ski centara na svetu. Smešteni su na oko 1900 metara nadmorske visine, u neposrednoj blizini ski liftova, sa mogućnošću direktnog izlaska na same staze, kao i povratka sa staze do apartmana.

 

REZIDANCIJA AIME 2000

Rezidencija Aime 2000, odnosno zvanično “Le Paquebot des Neiges” nalazi se u najvišem skijaškom naselju – Aime La Plagne na 2.100 m. Ovaj grandiozan objekat, jedinstven u Alpima, smešten u središtu Aime la Plagnea predstavlja ogromnu zgradu apartmanskog tipa, koja se sastoji iz više blokova i ima sve potrebne sadržaje (trgovine, restorane, pekare, kafiće i pabove), tako da nije potrebno izlaziti iz samog objekta kako biste se snabdeli namirnicama ili uveče provodili, a skijaškim stazama je moguće pristupiti direktno iz samog apartmana (ski in/ski out). Aime la Plagne je povezan gondolom s kompleksom Plagne Centre, kao i sa celim ski kompleksom – Paradiski.
Smeštaj je u standarnim i komfornim studijima za 2, 3 i 4 osobe, kao i dvosobnim apartmanima za 5 i više osoba.
Komforni studiji poseduju mašinu za pranje sudova i skoro su renovirani. 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg