ZIMOVANJE 2019

 

VAL THORENS

 

 

Val Thorens predstavlja najprestižnije francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi (smešten na 2.300 m.n.v.), i deo je najveće skijaške oblasti na svetu TRI DOLINE (Les Trois Vallees) sa  600 km uređenih staza. Tri doline su dom 8 svetski poznatih ski centara: pored Val Thorens-a, tu su još i Les Menuires, Meribel, Saint Martin de Belleville, Courchevel, Orell, Brides-les-Bains i La Tania. Svaki od ski centara, unutar kompleksa, je priča za sebe… Ako vam to nije dovoljno, više ne možete dobiti…

 

 PREVOZ i + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS

Termin 02.02./09.02.2019.

 

Cena paket aranžmana izražena u € po osobi: 

Termin

02.02. - 09.02.2019.

 Mesto polaska

Niš Beograd
 Studio za 4 osobe 505 495
 Apartman za 4 osobe Comfort 539 529
 Apartman za 5 osoba Comfort 519 509
 Apartman za 6 osoba  509 499
Apartman za 6 osoba Comfort 539 529
Apartman za 4 osobe Lux Comfort 549 539
 Studio za 3 osobe 539 529
Studio za 2 osobe Comofrt 599 589

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate. 

 

Reine Blanche

 

Rezidencija Reine Blanche jedna je od najkvalitetnijih u Val Thorens-u i nalazi se već dugi niz godina u našoj ponudi. Locirana je na samom skijalištu (ski in – ski out), u centru mesta. U neposrednoj blizini rezidencije nalazi se glavna šetačka zona u kojoj je većina restorana, kafića, diskoteka “Malesya” (najpoznatija u mestu), kao i sportski centar sa svim svojim sadržajima (spa centar, bazeni, stoni tenis, teretana…).
Smeštaj:
• Dvosobni apartman (27-30 m²), za 4 do 6 osoba: spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Dvosobni “Comfort” apartman (26-29 m²), za 4 osoba: spavaća soba sa francuskim ležajem. Kabina sa krevetima na sprat ili dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Apartman (26 m²), za 2 do 4 osoba: kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Studio (18-20 m²), za 3 osobe: dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kabina u ulaznom delu sa single ležajem. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom. Balkon.
Posteljina i peškiri nisu uračunati u cenu.
Usluga: Najam

 

 

Olympic

 


 

Rezidencija Olympic, omiljena među našim turistima, locirana je u najvišem i najmirnijem delu Val Thorens-a – kvartu “Slalom”. Nalazi se na samom skijalištu (ski in – ski out), oko 200 m od prodavnica i restorana i oko 400 m od glavne šetačke zone i sportskog centra sa mnogobrojnim sadržajima za zabavu i rekreaciju.
Smeštaj:
• Dvosobni apartman (40 m²) za 5 osoba: apartman sa balkonom. Kuhinja opremljena rernom/mikrotalasnom pećnicom, mašinom za pranje posuđa, posuđem i frižiderom. Dnevni boravak. Kupatilo sa odvojenim toaletom. Spavaća soba sa tri singl ležaja. Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.
• Dvosobni “Comfort” apartman (34-35 m²) za 4 osobe: apartman sa balkonom. Kuhinja opremljena rernom/ mikrotalasnom pećnicom, mašinom za pranje posuđa, posuđem i frižiderom. Kupatilo sa odvojenim toaletom. SPavaća soba sa dva singl kreveta i dnevni boravak sa dva singl kreveta ili sofom na razvlačenje za dve osobe.
• Studio (24 m²) za 3 osobe: studio sa balkonom , kompletno opremljenom kuhinjom – rerna, frižider, mašina za pranje sudova, posuđe. Kupatilo sa odvojenim toaletom. Dnevni boravak sa sofom na razvačenje za dve osobe i singl krevetom.
• “Comfort” studio (20-24 m²) za 2 osobe: studio sa balkonom, kompletno opremljenom kuhinjom kupatilom i toaletom. Dnevni boravak sa dva singl ležaja.
• Studio (20 m²) za 2 osobe: studio sa balkonom, kompletno opremljenom kuhinjom kupatilom i toaletom. Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.
Posteljina i peškiri nisu uključeni u cenu.
Usluga: Najam

 

 

Cimes De Caron

 

Rezidencija Cimes de Caron nalazi se na ulazu u Val Thorens i udaljena je svega 100 m od sportskog i šoping centra, u neposrednoj blizini ski staza, žičare i glavne pešačke promenade. Objekat je popularan kod mlađe populacije.

 

 

Beau Soleil

 

Rezidencija Beau Soleil nalazi se pored objekta “Reine Blanche “, u neposrednoj blizini ski staza, a od sporskog i šoping centra je udaljena 150 m. Ovaj kvalitetan objekat raspolaže apartmanima za smeštaj 4-6 osoba.
Smeštaj:
• Trosobni LUX apartman (50 m²), za 6 osoba: spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kamin. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.

 

 

Diamanto


Rezidencija Diamanto ima fenomenalnu lokaciju u samom centru Val Thorens-a, na samom skijalištu (ski in/ski out). Brojne prodavnice sportske opreme, kafići, restorani i diskoteke nalaze se na samo par koraka udaljenosti od ovog odličnog i moderno opremljenog objekta. Gostima su na raspolaganju luksuzni apartmani za smeštaj 6 osoba.
Smeštaj:
• Trosobni LUX apartman (50 m2) za 6 osoba: jedna spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja, druga spavaća soba sa francuskim ležajem. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje, TV, kamin. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.

 

 

Temples du Soleil


Rezidencija “Temples du Soleil” je nov objekat u našoj ponudi. Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, na samoj stazi “ski in-ski out”, u najnižem delu Val Thorens-a zvanom “Solleil distrikt”, udaljenom 6-7 minuta od samog centra Val Thorens-a. Prodavnice, restorani, barovi i supermarketi se nalaze u neposrednoj blizini.
Smeštaj:
• Dvoiposobni apartman (44 m²), za 6 osoba: spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Spavaća soba sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa kadom. Kupatilo sa tušem i toaletom. Još jedna odvojeni toalet. Balkon.
• Studio (23 m²), za 4 osobe: dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kabina u ulaznom delu sa krevetom na sprat. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom. Balkon.
Posteljina i peškiri nisu uračunati u cenu.
Usluga: Najam

 

 

Lac Blanc


Rezidencija Lac Blanc je smeštena u samom centru skijališta, na korak od na korak od šoping centra “Peclet”, brojnih prodavnica, marketa, restorana, kafića i diskoteka. Ski staza se nalazi 70 m od objekta i do nje se stiže prelaskom ulice.

 

 

Trois Vallees

 

Rezidencija “Trois Valless” je smeštena u samom srcu ski centra, na korak od šoping centra “Peclet”, brojnih prodavnica, marketa, restorana, kafića i diskoteka. Ski staza je udaljena svega 50 m od samog objekta.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Polazak iz Niša u popodnevnim časovima. Skupljanje putnika duž auto puta Niš – Beograd. Noćna vožnja do destinacije.
2. dan: Dolazak u Val Thorens u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
3. - 8. dan: Šestodnevno skijanje Val Thorens – Tri doline.
9. dan Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak. Obilazak OUTLET shopping centra (www.thestyleoutlets.it). Nastavak puta ka Srbiji.
10. dan Dolazak u Srbiju.

ARANŽMAN OBUHVATA:
• Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Val Thorens – Niš;
• Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja;
• Šestodnevni ski pass za Val Thorens (150 km staza);
• Troškove pratioca grupe;
• Troškove organizacije putovanja;

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• Lokalne takse, 1 € po osobi po noći (deca do 12 god ne plaćaju) – plaćanje u agenciji;
• Mogućnost doplate za ski pass za sve 3 doline - Les 3 Vallees - 600 km staza (NIJE OBAVEZNO, ali PREPORUČUJEMO) - plaćanje u agenciji: 6 dnevni ski pass za sve 3 doline (600 km staza) u terminu 02.02./09.02. - 40 €;
• Posteljinu i peškire u apartmanu - (doplata: francuski ležaj 14 € posteljina, single ležaj 11 €, peškiri 10 €) NIJE OBAVEZNO, možete poneti svoje;
• Završno čišćenje apartmana, opciono sami ili uz doplatu na licu mesta;
• Obavezan depozit za najam apartmana 250-500 € po apartmanu (zavisi od strukture apartmana) - raspitati se u agenciji, plaća se na licu mesta - kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
• Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom - ________ din;

 

NAPOMENA:
• Za neskijaše cena se umanjuje 170 € od cene paket aranžmana.
• Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 70 € od cene paket aranžmana (odnosi e na cene sa polaskom iz Niša); cena se umanjuje 60 € od cene paket aranžmana (odnosi e na cene sa polaskom iz Beograda);

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
• Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2019. god;

 

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 40 PUTNIKA.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
Organizator putovanja je turistička agencija licenca OTP 381/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije su sastavno deo prijave putovanja.

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg