Zimovanje  Sestriere 2017

 

 

Sestriere predstavlja najveći i jedan od najpopularnijih italijanski ski centara. Sa preko 400 km staza predstavlja pravi raj za zaljubljenike u zimske sportove. Sastavni je deo La Via Lattea (Mlečni put), skijaškog kompleksa koji obuhvata i ski centre: Sauze d’ Olux, Claviere, Cesena, Sansicario, Pragelato i Montgenevre. Sestriere je bio domaćin Zimskih Olimpijskih igara 2006. godine, održanih u obližnjem Torinu. Nepregledna prostranstva savršeno pripremljenih staza u kombinaciji sa pratećim sadržajima ovog vrhunskog ski centra (poput bazena, kafića, diskoteka, butika, restorana), nateraće vas da mu se ponovo vratite...

 

PREVOZ + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS
Termin: 07./14. januar 2017.

 

Cena paket aranžmana izražena u € po osobi:

Termin

07.01. - 14.01.2017.

Mesto polaska

Niš Beograd
Apartman za 6 osoba 379 365
Apartman za 4 osoba 389 375
Studio za 2 osobe 485 469

 Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

 

 

PALACE RESIDENCE


Palace Residence je moderan kompleks sastavljen od dve zgrade pozicionirane na panoramskim pozicijama ski centra Sestriere, u samom srcu skijaškog kompleksa “Mlečni put”. Svi apartmani su izuzetno lepo uređeni i bogato opremljeni i komforni. Servis na raspolaganju će vam odmor učiniti izuzetno prijatnim. U sklopu rezidencije nalaze se recepcija na usluzi od 08 do 24 h, TV sala, vešernica, teretana, sauna, bilijar sala, stoni fudbal, mini klub za decu, škola skijanja…
Apartman za 6 osoba sastoji se od dnevnog boravka sa dva ležaja (ili kreveta na razvlačenje za dve osobe), spavaća soba sa francuskim ležajem i kabinom sa krevetom na sprat i balkonom sa panoramskim pogledom. Svaki apartman je opremljen sefom, TV uređajem, mašinom za pranje sudova, direktnom telefonskom linijom sa priključkom za internet, fenom za kosu, posteljinom i peškirima.
Apartman za 4 osobe sastoji se od dnevnog boravka sa krevetom na razvlačenje za dve osobe, prostorijom sa krevetom na sprat i balkonom sa panoramskim pogledom. Svaki apartman je opremljen sefom, TV uređajem, mašinom za pranje sudova, direktnom telefonskom linijom sa priključkom za internet, fenom za kosu, posteljinom i peškirima.

 

Program putovanja:
06. januar 2017. Polazak iz Niša u popodnevnim časovima. Skupljanje putnika duž auto puta Niš – Beograd. Noćna vožnja do destinacije.
07. januar 2017. Dolazak u Sestriere u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
08. – 13.januar. 2017. Šestodnevno skijanje na “Mlečnom putu” (La Via Lattea 400 km staza).
14. januar. 2017. Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak. Obilazak OUTLET shopping centra (www.thestyleoutlets.it). Nastavak puta ka Srbiji.
15. januar. 2017. Dolazak u Srbiju.

Aranžman obuhvata:
• Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Beograd – Sestriere – Beograd – Niš.
• Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja
• Šestodnevni ski pass za 400 km staza (Mlečni put – La Via Lattea skijaški kompleks koji sačinjavaju: Sestriere, Sauze d’Oulx, Claviere, Sansicario, Cesana u Italijii i 1 dan skijanja u Montgenevre u Francuskoj).
• Troškove pratioca grupe
• Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
• Obavezna doplata za klub karticu po apartmanu iznosi 100 evra za dvokrevetne i četvorokrevetne apartmane i 215 evra za šestokrevetne apartmane (nezavisno od broja ljudi u apartmanu). Klub kartica se plaća na samoj recepciji hotela, a uklju uključuje sledeće usluge: boravišnu taksu, električnu energiju, posteljinu i peškire, korišćenje fitnes sale i teretane, završno čišćenje apartmana (osim kuhinje), ski-box za odlaganje skija, koji se nalazi u posebnoj zgradi na samoj stazi.
• Shuttle-bus – 8 eur za 7 dana (prevozi skijaše po celom mestu Sestriere).
• Obavezan depozit za najam apartmana (depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja) – 250 € po apartmanu, ostavlja se na licu mesta kešom ili kreditnom karticom.
• Individualne troškove
Doplata:
• Mogućnost doplate polupansiona (o detaljima raspitati se u agenciji)

 

Napomena:
• Za neskijaše cena se umanjuje 130 € od cene paket aranžmana;
• Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 80 € od cene paket aranžmana (odnosi se na cene sa polaskom iz Niša);
Način plaćanja:
• Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice : Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
• Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.03.2017. godine bez uvećanja.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 40 PUTNIKA.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJAJE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Organizator putovanja  licenca OTP 381/2010.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja  agencije.

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg