Daleka Putovanja 2024

 Avio aranžmani

Povoljan odmor na dalekim destinacijama!

 

Kuba putovanje 2022

od /€

Kuba 2022
Odmarajte na Karibima po promo cenama!
U PRIPREMI
Kalendar 10 dana / 7 noći
Avion avionom
Zanzibar 2023

/€

Zanzibar 2023
Doživite magični Zanzibar!
U PRIPREMI
Kalendar 9,10, 11 dana
Avion avionom
Šri Lanka 2023

/€

Šri Lanka putovanje 2023
Istražite biser Indijskog okeana-Šri Lanku.
U PRIPREMI
Kalendar 11 dana / 8 noći
Avion avionom
Meksiko 2023

/€

Meksiko putovanje 2023
Meksiko zemlja tekile, sombrera, čili sosa i prelepih tirkiznih plaža.
U PRIPREMI
Kalendar 10, 13 dana
Avion avionom
Sejšeli 2023

/€

Sejšeli putovanje 2023
Odmor na egzotičnim Sejšelima - first minute cene.
U PRIPREMI
Kalendar 10 dana
Avion avionom
Tajland putovanje 2023

/€

Tajland 2023
U PRIPREMI
Avion avionom
Japan 2023

/€

Kina 2023

/€

Putovanje Kina 2023
U PRIPREMI
Avion avionom
New York 2023

/€

Putovanje New York 2023
U PRIPREMI
Avion avionom
Izrael 2023

/€

Putovanje Izrael 2023
U PRIPREMI
Avion avionom
Dubai 2023

/€

Dubai putovanje 2023
U PRIPREMI
Avion avionom

 

Daleka putovanja


Verujemo da ste bar jednom maštali o dalekim destinacijama koje vidite na društvenim mrežama, televiziji ili razglednicama. Upravo tamo gde su plaže obasjane suncem tokom čitave godine, a uglavnom su samo naš san.
Uglavnom sve ove bajkovite daleke destinacije pre svega zbog svoje udaljenosti ali i prizora kojih nema nigde na svetu, iziskuju veću količinu novca koje je potrebno odvojiti za takvo zadovoljstvo.


Ipak, ne moraju uvek one da budu i luksuz, postoje i trikovi kako da aranžmani za daleke destinacije budu jeftini.


Najvažnije – odvojite novac

Na samom početku kada ste odlučili da odete na neko daleko putovanje, odvojite novac tačnije početnu sumu koju imate na raspolaganju. Dakle, na taj način ćete imati uvid u to sa kojom količinom novca vi raspolažete.


Ovo će vam u mnogome pomoći jer ćete na taj način skratiti proces odlučivanja koju destinaciju želite da posetite, a prilikom pretrage dalekih putovanja i sami ćete uvideti kako neke destinacije koštaju manje a neke više novca.


Na ovaj način ćete znati na koju destinaciju sigurno nećete otići – jer nemate dovoljno para.


Za većinu nas koji volimo putovanja, prva asocijacija na daleke destinacije su udaljena ostrva, sunce, palme, tropske klime, luda zabava, šumovi talasa pa i neobične kulture. Zaista mnoge destinacije nude jedinstveno i neponovljivo iskustvo.


Meksiko, Zanzibar, Bali, Maldivi koja destinacija je vaš favorit?

Ko još ne voli Meksiko i to na osnovu serija koje smo toliko gledali?

Smešten je u Severnoj Americi, a lociran tako da ga okružuju Tihi okean, Meksički zaliv i Karipsko more. Glavni grad ujedno i najveći jeste Meksiko Siti, a statistički podaci nam kazuju da je ovo ujedno i najnaseljeniji grad na svetu. Ono što u njemu možete posetiti jesu trg Zocalo, spomenik Anđeo nezavisnosti, Palatu lepih umetnosti, kuću Fride Kalo, Baziliku Gospe Guadalupske. Ipak, ukoliko želite odmor van Meksiko Sitija predlažemo vam letovališta kao što su Akapulko, Tulum, Plaja del Karmen, Kankun, Isla Muheres, Kabo San Lukas, a sve ih odlikuje nestvarna lepota plaže, veliki broj turista i objekata kao i tirkizna voda mora.


S obzirom na to da je klima u Meksiku tropska (oko 30 stepeni svakodnevno) možete da posetiti u bilo koje doba godine, a naša preporuka je da to bude period od decembra do maja.


Bali – favorit svih turista

Među favoritima svih turista na svetu jeste ovo indonežansko ostrvo koje ima jedinstven rajski izgled, raskošnu vegetaciju, pirinčana polja i kristalno čistu vodu. Ostrvo Bali je poznato po kulturi, životu lokalnog stanovništva, a preporuka je da se prvo obiđe Tanah Lot za koji postoji verovanje kako je izgrađen od komada stene gde je moguće videti definitivno najlepši zalazak sunca.


Odmor u unutrašnjosti Balija nije aktivan, već pasivnog tipa, a s obzirom na to da je lokalno stanovništvo izuzetno gostoljubivo verujemo da vam nikada neće biti dosadno. Preporuka za odmor na Baliju je od maja do početka oktobra, a to je takozvana suva sezona. Prosečna godišnja temperatura je oko 25 stepeni, ali su kiše moguće bukvalno u svako doba godine zbog same blizine ekvatora.


Raj na zemlji – Maldvi

Maldivi se nalaze u južnom delu Azije u Indijskom okeanu, a odlika ove ostrvske države jesu bajkovite plaže, tirkizna voda, kristalno čiste lagune kao i specifična flora i fauna. Tipovi smeštaja nešto su što je odlika Maldiva, pa tako možete naći vile na vodi sa privatnim bazenima i toboganima, podvodne vile, vile na plaži uz samu vodu kao i vile na vodi. Bitno je napomenuti da su ovde i moguća ograničenja u vezi sa konzumacijom alkohola kao i nošenjem bikinija, a ukoliko želite da upoznate istoriju i tradiciju predlažemo vam da to učinite u glavnom gradu Maldiva – gradu Male.

 

 

Pozovite