O Nama

 

 

 

 

Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapređujući svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored popularne Grčke specijalizovali smo se i za destinacije u Španiji i  Italiji na čijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti. Dugogodišnje iskustvo u organizovanju putovanja u gradove širom sveta, nas stavlja u red jedne od vodećih agencija.

Vidovi prevoza koje Vam obezbeđujemo do ponuđenih destinacija su autobuski ili avio, kao i mogućnost individualnih putovanja u celom svetu, koje zaokružuju ponudu za svakog klijenta.


Posetite nas na Obilićevom Vencu br. 18-20, u TC City Passage u Beogradu i u prijatnom ambijentu odlučite se za Vaše putovanje iz snova, a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše poverenje i da Vas upišemo u listu stalnih korisnika naših usluga, čime postajete deo jedne velike porodice.

 

 

 

 UGOVOR O SUBAGENTURI

 

OPŠTI USLOVI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozovite