Putovanje Dubai  2024

Dubai individualni aranžmani 

Dubai avio prevoz direktan let  Fly Dubai /  hotelski  smeštaj

 

Blještava metropola u srcu arapske pustinje, Dubai je poznat po svojim rekordnim atrakcijama i kilometrima prelepih plaža na kojima možete uživati tokom čitave godine. Grad koji uvek pokušava da nadmaši sebe, nudi praznične užitke u epskim razmerama.
Od jahanja kamila kroz  pustinju do kupanja na svetski poznatoj Palmi, odmor u Dubaiju vas nikada neće razočarati.  Od centra Dubaija, gde se posetioci dive veličanstvenoj Burdž Kalifi, najvišoj zgradi na svetu, visine 829,8 metara, do privatnih plaža prostranog letovališta Madinat Jumeirah, svakako ne nedostaje stvari koje treba uraditi u takozvanom Gradu zlata. I nijedan odmor u Dubaiju neće biti potpun bez mesta za kupovinu – bilo u nekom od klimatizovanih tržnih centara svetske klase ili na tradicionalnim buvljacima.

Pored hrane, zabave i šopinga, prelepo vreme u gradu je nešto što privlači turiste. Grad koji je namerno preoblikovan u  vrhunsku turističku destinacija na svetu, Dubai će vas razmaziti, zadiviti i sigurno ćete naći svoj kutak za uživanje.

 

 

 

Pozovite