Putovanja Uskrs Evropski gradovi 2025

Aranžmani Uskrs 2025

Autobuski prevoz / hotelski smeštaj

 

Putovanja Uskrs Evropski gradovi 2025

 

Putovanja Uskrs Evropski gradovi 2025 je u narodu poznat kao najradosniji hrišćanski praznik, stoga treba ga provesti sa voljenim osobama, u divnoj prazničnoj atmosferi, miru i sreći. Na putovanju sa našom agencijom učinićemo da se osećate baš tako! Naš Uskršnji zeka Vas vodi u romantični Pariz, bajkovitu Moskvu, živopisnu Toskanu, večni Rim...

 

 

Sicilija Uskrs 2025

/€

Putovanje Sicilija Uskrs 2025
SA FAKULTATIVNOM POSETOM SIRAKUZI, ETNI, TAORMINI I ALBEROBELLU
Kalendar 9 dana / 5 noći + 1 noć na brodu
Bus Autobusom
Rimini Putovanje Uskrs 2025

/€

Putovanje Rimini Uskrs 2025
Sa fakultativnim obilascima Ferara - Bolonja - San Marino - Ravena
Kalendar 5 dana / 2 noćenja
Bus Autobusom
Toskana Uskrs 2025

/€

Putovanje Toskana Uskrs 2025
sa fakultativnim obilascima Firence, Pize, Luke, Sijene i San Điminjana
Kalendar 6 dana / 3 noćenja
Bus Autobusom
Krf Uskrs 2025

/€

Putovanje Krf Uskrs 2025
Sa fakultativnim obilascima ostrvo Vido i Srpska kuća, palata Ahileon i Grčko veče
Kalendar 6 dana / 3 noćenja
Bus Autobusom
Severna Italija Putovanje Uskrs 2025

/€

Putovanje Severna Italija Uskrs 2025
Sa fakultativnom posetom Veneciji, Veroni, Sirmione i Padovi
Kalendar 5 dana / 2 noćenja
Bus Autobusom
Istanbul Uskrs 2025

/€

Putovanje Istanbul Uskrs 2025
Šoping, krstarenje Bosforom, Aja Sofija...
Kalendar 6 dana / 3 noći
Bus Autobusom
Salzburg Uskrs 2025

/€

Salzburg Uskrs 2025
Kalendar 5 dana / 2 noći
Bus Autobusom
Severna Italija Gardaland Putovanje Uskrs 2025

/€

Putovanje Severna Italija Gardaland Uskrs 2025
Sa fakultativnom posetom Veneciji, Padovi i Gardalandu
Kalendar 5 dana / 2 noćenja
Bus Autobusom
Putovanje Umbria Uskrs

/€

Putovanje Umbria Uskrs 2025
Sa fakultativnim obilascima PERUGIA – ASSISI – AREZZO - CORTONA
Kalendar 6 dana / 3 noćenja
Bus Autobusom
Moskva Uskrs 2025

od /€

Moskva Uskrs 2025
U pripremi
Bus Autobusom
Pariz Uskrs 2025

od /€

Pariz Uskrs 2025
U pripremi...
Bus Autobusom

Putovanje za Uskrs


Prolećni praznik kakav je Uskrs, nam donosi vedre boje, tek propupelo cveće ali i različite nijanse plave, žute i zelene boje u pejzažima pored kojih prolazimo. Sve asocijacije na travu, sunce, nebo – na okupljanje porodično i druženje sa prijateljima u ovom period su dobrodošle!


Uskršnji praznici su idealan period da organizujete svoje putovanje

S obzirom na to da tokom Uskršnjih praznika većina firmi svoje zaposlene “počasti” neradnim danima mnogi građani u Srbiji iskoriste ovaj period za organizaciju uskršnjih putovanja, koja su u poslednjih godina sve traženija.


Za razliku od Božića kada se nekako po tradiciji očekuje da se praznik provede u domu, za Uskrs se vezuju putovanja, nova iskustva, druženja, nova saznanja, isprobavanje novih kuhinja i svega onoga što jedno putovanje može da doprinese.


Za ovaj tip putovanja najvažnije je da vam ona donesu dobro raspoloženje i toplinu doma, kako bi celokupan ugođaj praznika bio potpun.


Uskršnje putovanje za porodicu

Da bi Uskršnje porodično putovanje zaista bilo kao iz snova, potrebno je da ga i pažljivo isplanirate ali i da odaberete destinaciju koja će biti interesantna svim članovima vaše porodice.


U turističkoj agenciji sigurni smo da možete pronaći sve što je dama potrebno, a mnoge evropske destinacije su poznate kao sjajan izbor ukoliko ste porodica sa decom. Ne brinite, s obzirom na to da u mediteranskoj kulturi deca zauzimaju značajno mesto, vaši mališani će biti dobrodošli u svakom baru ili restoranu na ovim destinacijama.


Sa druge strane ukoliko na putovanje krećete sa tinejdžerima, verujemo da ćete naći dosta ponuda metropola koje se nalaze na evropskom tlu, a upravo nude brojne atrakcije namenjene klincima tog uzrasta.


Odmor na moru je takođe dobra opcija

Ne mora se na more ići samo u letnjim vrelim mesecima, jer je i proleće idealno vreme da posetite neku od destinacija koja je popularna tokom leta. Na taj način ćete platiti dosta manje, imaćete i vremena ali i mogućnosti da istražite konkretnu zemlju, a ukoliko krećete sa decom vaši mališani će uživati. Iako ćete u nekom trenutku poželeti da se brčnete, možete se zabaviti i na druge načine. Na primer bacanje kamenčića u vodu ili igranje loptom na plaži, mada je i dosta hotela koji nude zatvorene bazene i spa centre za svoje goste.


Nema sumnje da će svi članovi vaše porodice biti oduševljeni ukoliko za Uskrs izaberete more, jer je poznato koliko nam morski vazduh blagotvorno utiče na kompletno zdravlje.


Vikend putovanja za Usrks

Mnogi predstojeće Uskršnje praznike koriste i za takozvana vikend putovanja, a ona mogu biti realizovana kako u našoj zemlji tako i u neposrednoj okolini. Zaista postoji pregršt destinacija koje su odličan izbor za kraći, vikend put, a spas se može pronaći u brojnim banjama, planinama ili drugim kompleksima.


Planinski vazduh za izlet

Idealno je vreme upravo tokom praznika da šetate po planinskim stazama, bez obzira da li ste mlađi ili stariji. Igranje na svežem planinskom vazduhu će svima dati nemerljiv doprinos zdravlju, a da li će to biti neka planina u Srbiji ili okolnim zemljama – na vama je da odlučite. Veliki je izbor uskršnjih paketa na planinama po promotivnim cenama.

 

 

Pozovite