Plaže na Costa Bravi


Plaže na Costa Bravi

Plaže na Costa Bravi

Ako plaža i Sunce zvuče kao Vaš savršeni koktel, rezervišite svoj odmor na Costa Bravi sa nama sada i bićete tamo pre nego što možete i da zamislite

etaturs.rs/letovanje-spanija-ljoret-de-mar.html  

 

CALELLA PLAŽA

 


Jedna od najlepših plaža na Costa Bravi u prelepom srednjevekovnom gradiću Calella.Plaža duga 1,5km konstantno nagrađivana plavom zastavicom,ima sportske komplekse za sportove na vodi, košarku, odbojku,barove, toalete, tuševe.Stari deo grada je zadržao prvobitni šarm- uske kamene ulice,stare zgrade i tradicionalan način života.

 

 

TOSSA DE MAR

 


Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12 veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih uličica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kafu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana.

 

 

BLANES

 


Obala Blanesa duga je 4 km, na kojoj se smenjuju peščane plaže i okomite litice. Obala ima više prijatnih i manjih uvala, od kojih svaka ima sasvim dovoljno restorana, tapas (malih kafana), tuševa, ležaljki, i ostalih turističkih sadržaja.

 

 

LLORET DE MAR


Glavna plaža je duga preko 1.5 km i široka 50 metara, sa prijatnim belim peskom, i jedna je od najpopularnijih na Costa Bravi,sa mnoštvom beach barova, prodavnica, uređenim šetalištem duž obale, vodenim sportovima.

 

FENALS


Na kilometar južno od grada je Fenals plaža, koja je upola manja od glavne plaže, ali jednako opremljena barovima i restoranima. Plaža je duga 700 m i druga je po veličini u Ljoret de Maru. Kao i na plaži Ljoret, i ovde će vas dočekati grubi beli pesak, mirna, kristalno čista voda. Fenals plaža svoja mesto pronašla je u uvali, zaklonjena je od vetra masivom koji je odvaja od centra grada i od glavne plaže.

 

SANTA CRISTINA


Santa Cristina plaža zlatnog peska, duga je 450 m, iznad nje se nalazi stenovita litica prekrivena borovom šumom. Ovde možete iznajmiti suncobrane, a osveženje naći konzumirajući sladoled ili ispijajući omiljeno piće.Ne propustite da posetite ovu prelepu plažu, voda je čista i idealna za ronjenje.

 

 

Blog Letovanje Leto Putovanje

Aktuelni turistički aranžmani First i Last minute ponude

Povoljno jeftino autobusom
Blog Putovanje Letovanje Leto

Aktuelni Turistički Aranžmani Putovanje Letovanje Last Minute First Minute Leto Popusti Ponuda Povoljno Autobusom Akcija Aranžmani Jeftino Odmor Cene Vikend Metropole Evropski Gradovi Obilasci Fakultativni Izleti Najbolje Mesto Najlepše Najpovoljnije Najjeftinije Destinacije
Pozovite