DAN ZALJUBLJENIH EMILIA ROMAGNA 2024

Program u pripremi...

SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA - BOLONJA, RAVENA, SAN MARINO

 

5 dana / 2 noći autobusom

/ €


Dan zaljubljenih Emilia Romagna 2024

FERARA – grad najlepših palata.To je grad bajkovite lepote i velikog broja znamenitosti, a najveći broj znamenitosti Ferrare datira iz 14. i 15. veka. Zaštitni znak ovog grada je bickl koji dominira kao prevozno sredstvo.

BOLONJA - glavni grad regije Emilia Romagna. Čuvena po arhitekturi kojom dominira topla crvenkasto narandžasta boja, a sam centar grada je, s obzirom na to da ima samo pola miliona stanovnika, veoma veliki i pri tom odlično očuvan. Bolonja se u Italiji smatra gastronomskom prestonicom, a špageti bolonjeze i bolonjske lazanje su specijaliteti poznati u celom svetu. U Bolonji se danas nalaze neki od najpoznatijih fakulteta u Italiji, kao i najstariji univerzitet u Evropi, osnovan u 11. veku.

RAVENA – Šarmantan grad koga zovu evropska prestonica mozaika! Upravo u ovom gradu je poslednje godine života proveo Dante Aligijeri, gde je i sahranjen.

SAN MARINO - Republika San Marino je jedna od najmanjih država u Evropi. Urbano središte grada San Marino štite tri tornja na vrhovima Monte Titano... 

Bolonja Dan zaljubljenih 2024

 

Termin putovanja Redovna cena  Specijalna ponuda 
/ / € / 9€

- plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozovite