Letovanje Tunis Sus 2021

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Movenpick Spa Marine 5*

Hotel je otvoren 2010 godine i trenutno je najsavremeniji i najluksuzniji Tuniski hotel. Lokacija:nalazi se 16 km od aerodroma Monastir, oko 140 km od Aerodroma Tunis Cartage. Ima idealan položaj u centru grada, na obali mora, u najlepšem delu glavne ulice i turističke zone. Pripada švajcarskom lancu Movenpick hotela.Smeštaj: zgrada u stilu orijentalnog utvrđenja sadrži 588 soba, 36 luksuznih i jedan predsednički apartman.
Sve su sobe opremljne LCD ekranom sa kablovskim i satelitskim programima, individualnom klimatizacijom, direktnom telefonskom linijom sa elektronskom sekretaricom, internet priključkom visokog protoka, sefom, aparatima za čaj i kafu, kao i minibarom. Sadržaj: četiri bara i šest restorana, u zgradi, na plaži i oko bazena, zatvoreni bazen u okviru " Marine Spa centra", jedan otvoreni bazen s morskom i dva sa slatkom vodom, mnogobrojni sportovi - od odbojke do vožnje džet-ski-a i letenja padobranom. Usluga: obroci se u glavnom restoranu služe po principu švedskog stola , a po sistemu “All Inclusive” (sve uključeno) koncepta. 
Agencijska kategorizacija 5*

 

Hotel Thour Kahlef 4*

Ovaj veliki hotelski kompleks je smešten na samoj plaži i oko 2 km je udaljen je od centra Susa sa kojim ga povezuje uređeno šetalište. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i tržni centri. U velikoj bašti sa negovanim mediteranskim zelenilom smešteni su hotelski sadržaji kao što su veliki otvoreni bazen, dečiji bazen, restoran, bar, teniski tereni, tereni za mini golf.
Hotel poseduje sopstvenu plažu. Sobe su komforno i udobno nameštene. Sve sobe imaju balkon, televizor i klimatizovane su. Frižider se može naručiti uz doplatu, kao i sef koji se nalazi na recepciji. Restoran je lepo uređen, sva jela serviraju se po principu švedskog stola, a hotel je poznat po dobroj kuhinji. U okviru hotela nalazi se jedan od najbolje uredjenih Spa centara koji uz doplatu mogu koristiti gosti hotela. Hotel pripada Marhaba lancu hotela sa kojima deli veliki zajednički plac i sadržaje
Usluga Polupansion ili All Inclusive (švedski sto)
Agencijska kategorizacija 4*

 

 

Hotel Riadh Palms 4*

Hotel ima vrlo privilegovan položaj, na samoj peščanoj plaži, u velikom parku sa negovanim zelenilom i palmama u samom centru Susa. Udaljen je 20 km od aerodroma Monastir, a 140 km od prestonice Tunisa. U neposrednoj blizini nalaze se 2 moderna šoping centra, brojne radnje i restorani, diskoteke i najpopularnija mesta za izlaske. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.
Hotel ima 650 soba, sve su klimatizovane, sa telefonom, televizorom i kupatilom koje ima toalet u odvojenoj prostoriji. Sefovi se doplaćuju, mini-bar takođe. Internet je moguće koristiti kod recepcije.
Hotel poseduje lep otvoren i mali zatvoren bazen, bazen za decu, mali gimnastički prostor, dve saune, salu s video igricama, diskoteku, organizovanu zabavu za decu i odrasle. U okviru hotela nalaze se tri restorana, kao i 4 bara.
Usluga All Inclusive (švedski sto).
Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel Orient Palace 4*

Položaj: Hotel je smešten u blizini plaže Hammam Soussa, udaljen oko 4 km od stare Medine i samog centra grada Sus-a, isto toliko udaljen je od Marine Port el Kantaoui. Hotelski objekat poseduje oko 340 soba, sve sobe su klimatizovane i opremljene Tv-sat, kupatilom, balkonom ili terasom. U okviru hotela osim pansionskog restorana u kojem se obroci služe po sistemu samoposluživanja (švedski sto) postoji i nekoliko ala-kart restorana i barova u kojima služi internacionalna kuhinja.
Veliki i lepo organizovan hotelski plac sa otvorenim bazenom udaljen je pedesetak metara od hotelske plaže.
Od sportskih i rekreativnih sadržaja hotel poseduje saunu, đakuzi i salu za fitnes, a za goste hotela na raspolaganju su razne vrste masaža. Ostali sportski sadržaji obuhvataju tenis, odbojku, mini-golf i streličarstvo i razne sportove na vodi.
Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel Marhaba Club 4*

Marhaba hoteli su od najstarijih i najpopularnijih hotelskih lanaca ove regije. Hotel Marhaba i Marhaba Club smešteni su na velikom hotelskom placu duž same plaže, udaljeni oko 2 km od samog centra grada Sus sa kojim ih povezuje uređeno šetalište. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i tržni centri.. Resort odlikuje veliki i dobro organizovan hotelski plac sa negovanim zelenilom i lepa i uredjena plaža. Sve sobe su klimatizovane. Restoran je lepo uređen, sva jela serviraju se po principu švedskog stola, a hoteli Marhaba su poznati po dobroj kuhinji.
U okviru hotelskog kompeksa se nalaze glavni pansionski restorani, pizzeria, american bar, arabic kaffe, bar na plaži, bar na bazenu, internet caffe, suvenirnica, mini club za decu, menjačnica, biblioteka, bilijar, pikado, animacioni tim zadužen za zabavu hotelskih gostiju svih uzrasta, SPA centar, teniski tereni, fitnes centar, masaža...
Resort Marhaba, Marhaba Club i Tour Khalef nalaze se na zajedničkom placu i dele pojedine Sportske i zabavne sadržaje.
Usluga Polupansion ili All Inclusive (švedski sto)
Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel Marhaba 3*

Lokacija: nalazi se u Susu na samo par kilometara od Port El Kantaouia. Na samoj je plaži. Hotel ima 93 sobe. Hotelska ponuda: dva restorana, snack bar, bar u lobiju i na vrhu zgrade, mali zatvoreni i otvoreni bazen. Standardne sobe: klima uređaj, telefon, balkon ili terasa. Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela).
Agencijska kategorizacija 2*+

 

Hotel Marabout 3*

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Susa od čijeg je centra udaljen jedan kilometar. Hotelski plac izlazi direkno na jednu od najlepših i najbolje organizovanih plaža u Susu.
U blizini se nalaze najpoznatija mesta za izlazak kao sto su diskoteka Salun, Arena Bonaparta i Bananas. Udaljen je pet kilometara od Port el Kantauia. Sve sobe su klimatizovane sa satelitskom TV i telefonom.
Usluga je na bazi polu pansiona ili all inclusive a sva jela se služe po principu švedskog stola.
Ima zatvoreni i otvoreni bazen a ono što ga izdvaja od ostalih hotela je Aqua park sa toboganima koji je deo hotelskog kompleksa. Hotel se odlikuje dobrom organizacijom i odličnom animacijom za goste hotela svih uzrasta i jedan je od najpopularnijih hotela niske kategorije u ovoj turističkoj regiji.Na plaži je moguće organizovati letnje sportove, odbojku na pesku, vaterpolo i sportove na vodi...Gostima su na raspolagnaju restorani, barovi, frizerski salon, spa centar, hamam uz doplatu.
Agencijska kategorizacija 3*+

 

Hotel Dreams beach 3*

Lokacija: nalazi se u Susu na samo par kilometara od Port El Kantaouia. Na samoj je plaži. Hotel ima 93 sobe. Hotelska ponuda: dva restorana, snack bar, bar u lobiju i na vrhu zgrade, mali zatvoreni i otvoreni bazen. Standardne sobe: klima uređaj, telefon, balkon ili terasa. Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela).
Agencijska kategorizacija 2*+