Letovanje Tunis Yasmin Hammamet 2021

 

 

 

 

 

Hotel Mehari 5*

Lokacija
Hotelski kompleks pripada hotelskom lancu Golden Yasmin hotela i nalazi se na samoj turističkoj promenadi u blizini je nove Marine-Port Yasmin u Jasmin Hammametu sa brojnim restoranima i kafeterijama, mini marketima i prodavnicama suvenira u okolini. Uz samu obalu ispred hotela proteže se turističko šetalište pored kojeg se nalazi lepo uredjena hotelska plaža.

Hotel
Hotel raspolaze sa 250 soba, 24h recepcija, menjačnica. Na prvom spratu hotela nalazi se otvoreni bazen i lepo organizovana panoramska terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Hotel sadrži nekoliko restorana, barova, mavarski kafe, grill-piceriju
Sport i zabava:
U okviru hotela postoji dobro opremljen spa centar, masaza uz estetske tretmane lica i tela. i zatvoren bazen sa sunom (uz doplatu). Na hotelskoj plaži dostupni su razni vodeni sportovi i odbojka.
Sobe
su prostrane, klimatizovane, udobno nameštene, sa kupatilom, TV-om, telefonom i terasom ili balkonom..
Obroci:
u restoranu u formi švedskog stola a usluga može biti „Polu-pansion“ ili All inclusive” (sve uključeno)
Agencijska kategorizacija 5*

 

Hotel Le Royal 5*

 

Izuzetno udoban resort. Nalazi se u Jasmin Hamametu, na samoj plaži, u neposrednoj blizini turističke marine. Luksuzno uredjen hol sa recepcijom kroz koji se izlazi u raskošnu baštu sa nekoliko temetskih restorana i barova, mavarski kafe, snek-restoran kod bazena i na plaži. Room service 24h. Atraktivan kompleks otvorenih bazena, zatvoreni bazen sa đakuzijem, saunom i centrom za negu lica i tela, teniski tereni, fitnes. Sobe su luksuzno nameštene, klimatizovane, odvojeni kupatilo i toalet, fen, TV, mini-bar, telefon, sef, terasa. Obroci u restoranu na principu „švedskog stola“.

Kroz negovanu baštu izlazi se na uredjenu plažu. Na plaži, kao i na bazenima, gostima su na raspolaganju suncobrani, ležaljke.
Usluga polupansion (doručak-večera)
Agencijska kategorizacija 5*

 

Hotel Vinnci Taj Sultan 5*

Nalazi se u hotelskoj zoni Hammamet Jasmin. Luksuzna recepcija sa barom, nekoliko specijalizovanih restorana, barova, mavarski kafe, prodavnice suvenira, zatvoreni bazen sa đakuzijem, saunom i SPA centrom. Na hotelskom placu je smešten impozantan otvoreni bazen sa kojeg se izlazi na hotelsku plažu. Nalazi se nedaleko od uređene turističke promenade i trgovačkog i turističkog centra “Nove Medine”.

Sobe su klimatizovane, udobno nameštene, sa kupatilom, fenom, TV-om, mini-barom, telefonom i terasom. Obroci u restoranu u formi švedskog stola.
Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel Laico 5*

Veliki hotelski kompleks (ex Cartago) pripada internacionalnom hotelskom lancu Laico hotela i nalazi se na samoj turističkoj promenadi preko puta nove marine port Yasmin u Jasmin Hammametu. Uz samu obalu ispred hotela proteže se turističko šetalište pored kojeg se nalazi lepo uredjena hotelska plaža. Hotel sadrži nekoliko restorana, barova, mavarski kafe, grill-piceriju, veliki otvoreni bazen u bašti, zatvoreni bazen sa saunom, spa centar, masazu, estetske tretmane lica i tela. Sobe su prostrane, klimatizovane, udobno nameštene, sa kupatilom, TV-om, telefonom i terasom.

Obroci u restoranu u formi švedskog stola a usluga može biti „Polupansion“ ili All inclusive” (sve uključeno)
Agencijska kategorizacija 4*+

 

Hotel Iberostar Solaria 5*

Hotel visoke kategorije, nalazi se u centru turističke zone Jasmin Hamamet, na glavnoj promenadi uz more, u neposrednoj blizini marine i novog turističkog, ugostiteljskog i šoping centra “Medina Jasmin”. Hotel raspolaže brojnim sadržajima za udoban odmor – nekoliko restorana, barova, otvoreni bazen u tri nivoa, centar za talaso-terapiju, saunu, masažu, kao i brojne sportske sadržaje. Sobe su udobne i moderno uredjene, svaka sa terasom, klima-uredjajem, kupatilom, fenom, TV-om, minibarom, telefonom i sefom sa pogledom na bazen ili more.

Kao i ostali hoteli lanca Iberostar, svojim sadržajima, elegancijom, udobnošcu i uslugom ovaj hotel ispunjava zahteve i najprobirljivije klijentele.
Usluga polupansion (doručak-večera) ili „All inclusive” (sve uključeno)
Agencijska kategorizacija 5*

 

Hotel Alhambra 5*

U svom raskošnom kompleksu ima 6 tematskih restorana i barova, sa elegantnim dekorom. Gostima su na raspolaganju 3 bazena (spoljašnji, unutrašnji i dečji), igralište za decu, kompletno opremljen thalasso centar ( tretmani sa hidro masažom, fizio-terapijom, pakovanja morskim algama...), fitnes, solarijum, frizer, sportovi na vodi. Usluga polupansion (doručak-večera). Agencijska kategorizacija 5*

 

Hotel Iberrostar Averroes 4* superior

Hoteli španskog hotelskog lanaca IBEROSTAR svrstavaju se u najkvalitetnije hotele koji su zastupljeni na ovoj destinaciji. Ovaj hotelski lanac vezan je za najveće evropske turoperatore pa samim tim kategorizacija i hotelski standardi su postavljani prema evropskom trzištu i najčešće izgledom i uslugom daleko prevazilaze lokalne tuniske hotele. Bez obzira na istaknutu kategoriju i broj zvezdica često izgled ili cena ovih hotela zbunjuje turiste koji se nisu susretali sa standardima koje imaju hotelski lanci kao što su IBEROSTAR ili RIU hoteli.

Ovaj hotel je 2014. godine dobio prestižnu nagradu putika “Trip advisor travelers' choice Award "
Lokacija:
Nalazi se u hotelskoj zoni Hammamet Jasmin, nedaleko od uređene turističke promenade i trgovačkog i turističkog centra “Nove Medine”, u blizini brojnh restorana, kafeterija i prodavnica.
Hotel:
Na velikom, dobro organizovanom hotelskom placu koji je na samoj obali (ne prelazi se ulica) je smešten veliki otvoreni bazen sa kojeg se izlazi na uredjenu hotelsku plažu. U elegantnom lobiju hotela nalazi se 24h recepcija, menjačnica, hotelski bar. U okviru hotela postoji nekoliko, specijalizovanih restorana, snek barova, mavarski kafe, prodavnice suvenira..
Smeštaj:
U centralnoj zgradi nalazi se 260 moderno nameštenih klimatizovanih soba opremljenih SAT Tv, kupatilo sa fenom, sef (uz doplatu), telefon.
Sport i zabava:
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, tenis , aerobik, aerobik u vodi, stoni tenis, pikado, časovi plesa, odbojka na pesku, fudbal, streljaštvo, bilijar, animacioni tim za goste svih uzrasta.
Hotel ima i kozmetički salon, fitnes salu, hamam, tursko kupatilo, masaža, saunu.
Golf tereni udaljeni su 10 km. Za decu hotel nudi dečiji bazen, mini klub (od 4 do 12 godina), igralište.
Ishrana:
Hotelska usluga je na bazi All Inclusive, glavni obroci se služe u pansionskom restoranu (švedski sto).
Agencijska kategorizacija 4*+.

 

Hotel Zodiac 4*

Nalazi se u Jasmin Hammametu, u neposrednoj blizini nove Medine i nedaleko od turističke marine. Udaljen od sopstvene lepo uredjene plaže 300m. Mali hotel, intimne i tople atmosfere. Sadrži restoran, bar, mavarski kafe, grill-piceriju, otvoreni bazen u velikoj bašti, zatvoreni bazen sa saunom, centar za masazu, estetske tretmane lica i tela, fitnes i teniski teren. Sobe su prostrane, klimatizovane, udobno nameštene, sa kupatilom, TV-om, telefonom i terasom.

Obroci u restoranu u formi švedskog stola a usluga može biti „Polupansion“ ili All inclusive” (sve uključeno)
Agencijska kategorizacija 3*+

 

Hotel Vincci lala Baya 4*

Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa Hammamet Jasmin, udaljen je 700m od nove marine, 900m od turističkog centra „Nova Medina“ i zabavnog parka „Cartage Land“. Od aerodroma Tunis je udaljen je 65km, a od aerodroma Monastir 90 km. Udaljen je od sopstvene uredjene plaže 200m (prelazi se ulica).
Jednom stranom gleda na bajkovitu medinu, a sa druge na more i ostale hotele ovog najnovijeg letovališta u Tunisu.

U neposrednoj blizini je hotela postoje supermarket, brojni restorani i suvenirnice, pošta, autobuska stanica. Po arhitekturi koja nalikuje orijentalnim palatama sa mnoštvom kula, po enterijeru koji podseća na priče iz „1001 noći”, hotel simbolizuje ono najlepše što Orijent nosi i upravo time privlači nove i stare goste. Sve sobe (239) i apartmani (8) su klimatizovani, sa kablovskom TV, direktnom telefonskom linijom. Kupatilo i WC su odvojeni (ima fen za kosu). Sef je uz doplatu. Pristup internetu omogućen je na sopstvenom računaru u lobiju. Hotel ima brojne sadržaje: pansionski restoran, a la carte restoran, lobi bar, mavarski kafe. Može se koristiti sobna usluga, sala za sastanke i bankete, perionica, hemijsko čišćenje, peglanje, čišćenje obuće, rent-a-car, frizerski salon. Hotel ima zatvoreni bazen, teniski teren, stoni tenis. Mogućnost korišćenja saune, fitnes centra, masaže, hamama i salona lepote (uz doplatu). Usluga je na bazi polu-pansion (doručak-većera) ili Al inclusive (sve uključeno)
Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel Tunisia Lodge 4*

Nalazi se u Jasmin Hammametu, u neposrednoj blizini tržno-turističkog centra nova Medina i zabavnog parka „Cartage Land“, nedaleko od turističke marine. Udaljen od sopstvene lepo uredjene plaže 500m. Mali hotel, intimne i tople atmosfere, sa dosta zelenila. Sadrži restoran, bar, mavarski kafe, grill-piceriju, otvoreni bazen u bašti, zatvoreni bazen sa saunom, centar za masazu, estetske tretmane lica i tela.

Sobe su prostrane,klimatizovane, udobno nameštene, sa kupatilom, TV-om, telefonom i terasom. Obroci u restoranu u formi švedskog stola a usluga All inclusive” (sve uključeno)
Agencijska kategorizacija 3*+

 

Hotel Riu Marillia 4*

RIU hotelski lanac je najbolje organizovan i najluksuzniji evropski lanac koji je zastupljen u Tunisu. RIU hoteli vezani su za najveće evropske turoperatore pa samim tim kategorizacija i hotelski standardi su postavljani prema evropskom trzištu i najčešće izgledom i uslugom daleko prevazilaze lokalne, Tuniske hotele bez obzira na istaknutu kategoriju i broj zvezdica pa često izgled ili cena ovih hotela zbunjuje turiste koji se nisu susretali sa standardima koje imaju hotelski lanci kao što su RIU, IBEROSTAR ili GOLDEN TULIP.
RIU Marillia je smešten u turističkoj zoni Hammamet Yasmina na prostranom placu koji izlazi direktno na sopstvenu uredjenu plažu.

Sobe su prostrane, moderno i ukusno nameštene, a velikom hotelskom baštom dominiraju veliki otvoreni bazeni i ugostiteljski i turistički sadržaji koje ovaj hotel nudi. Usluga: obroci se u glavnom restoranu služe po principu švedskog stola.
Ceo hotel je organizovan po sistemu “All Inclusive” (sve uključeno) koncepta.
Agencijska kategorizacija 4*+

 

Hotel Riu Marco Polo 4*  

RIU hotelski lanac je najbolje organizovan i najluksuzniji evropski lanac koji je zastupljen u Tunisu. RIU hoteli vezani su za najveće evropske turoperatore pa samim tim kategorizacija i hotelski standardi su postavljani prema evropskom trzištu i najčešće izgledom i uslugom daleko prevazilaze lokalne. Tuniske hotele bez obzira na istaknutu kategoriju i broj zvezdica pa često izgled ili cena ovih hotela zbunjuje turiste koji se nisu susretali sa standardima koje imaju hotelski lanci kao što su RIU, IBEROSTAR ili GOLDEN TULIP.

RIU Marco Polo je jedan od najudobnijih hotela koji se nalazi u Hammamet Yasminu i smešten je uz samu marinu Yasmin na prostranom placu koji izlazi direktno na sopstvenu uredjenu plažu. Sobe su prostrane, moderno i ukusno nameštene, a velikom hotelskom baštom dominira veliki otvoreni bazen i ugostiteljski i turistički sadržaji koje ovaj hotel nudi. Usluga: obroci se u glavnom restoranu služe po principu švedskog stola.
Ceo hotel je organizovan po sistemu “All Inclusive” (sve uključeno) koncepta.
Agencijska kategorizacija 4*+

Hotel El Mouradi El Menzah 4*

Hotel se nalazi u regiji Yasmine Hammamet-a, pored hotela El Mouradi Hammamet, nedaleko od sopstvene peščane plaže od kojeg ga deli ulica i široko šetalište koje se proteže duž celog Hammamet Yasmina. Prednosti hotela su što je smešten u Yasmin Hammametu pa oko hotela postoji šetalište i dosta turističkih sadržaja. Mane su nedostatak zelenila, hotelski plac nije na samoj obali nego ga od sopstvene plaže deli ulica i šetalište. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 500 m od marine i 8 km od grada Hammamet-a.

Dva golf terena su udaljena svega 6 km od hotela. Od aerodroma u Tunisu, Yasmine Hammamet je udaljen oko 60 km, dok je od Monastira udaljen 90 km.Usluga „All inclusive” (sve uključeno)
Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel Marina Palace 4*

Nalazi se u Jasmin Hamametu, u blizini marine i 200m od organizovane hotelske plaže. Sobe su moderne sa kupatilom, TV-om, telefonom, fenom i klimom. Hotel raspolaže sa 2 bazena (spoljašnji i unutrašnji), 2 restorana, picerijom, barbecue restoranom, teniskim terenima, nekoliko barova (piano, u diskoteci, na terasi, kod bazena i na recepciji), fitnes salom. Hotel ima spa-centar (tursko kupatilo, sauna, masaža, tretmani), igralište za decu, bilijar, stoni tenis, WiFi, diskoteku.

Usluga je na bazi polupansiona, obroci se serviraju na principu samoposluživanja. U okolini je puno shopping i turističkih atrakcija, kao i Marina Yasmin sa šetalistem.
Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel Majesty Golf 4*

Nalazi se u Turističkoj zoni Jasmin Hammameta u neposrednoj blizini turističkog centra „Nova Medina“ i „Cartage Land“. Udaljen od sopstvene uredjene plaže 300m. Od hotela se uz more proteže lepo uredjeno šetalište koje vodi do nove marine Hammamet Yasmina. Sobe su klimarizovane, skromne i jednostavno uredjene. U okviru hotelskog placa nalazi se otvoreni bazen. Obroci u restoranu u formi švedskog stola a usluga „Polupansion“. Agencijska kategorizacija 3*

 

Hotel Houda 4*

Nalazi se u Jasmin Hammametu, u neposrednoj blizini nove Marine i nedaleko od turističke promenade koja se proteže duž plaže Hammamet Yasmina. Udaljen od sopstvene lepo uredjene plaže 300m. Hotel sadrži restoran, bar, mavarski kafe, grill-piceriju, otvoreni bazen u velikoj bašti, zatvoreni bazen sa saunom, centar za masazu, estetske tretmane lica i tela. Sobe su prostrane, klimatizovane, udobno nameštene, sa kupatilom, TV-om, telefonom i terasom. Obroci u restoranu u formi švedskog stola a usluga može biti „Polupansion“ ili All inclusive” (sve uključeno). Agencijska kategorizacija 4*

 

Hotel El Mouradi Hammamet 4*

Hotel se nalazi u regiji Yasmine Hammamet-a, nedaleko od sopstvene peščane plaže od kojeg ga deli ulica i široko šetalište koje se proteže duž celog Hammamet Yasmina. Prednosti hotela su što je smešten u Yasmin Hammametu pa oko hotela postoji šetalište i dosta turističkih sadržaja. Mane su nedostatak zelenila, hotelski plac nije na samoj obali nego ga od sopstvene plaže deli ulica i šetalište. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 500 m od marine i 8 km od grada Hammamet-a. Dva golf terena su udaljena svega 6 km od hotela.

Od aerodroma u Tunisu, Yasmine Hammamet je udaljen oko 60 km, dok je od Monastira udaljen 90 km. HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži thalasso centar, salon lepote, tursko kupatilo,saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, menjačnicu, sef na recepciji.

 

Hotel Safa 3*

Hotel se nalazi u cetru turističke zone Jasmin, na glavnom šetalistu uz more i u neposrednoj blizini velikog tržnog i turističkog centra „Medina Jasmin“. Preko ulice i šetalista se izlazi na hotelsku plažu. Veliki hotel sa 450 soba i mnogobrojnim sadržajima za aktivnosti i zabavu gostiju. Posebna atrakcija hotela je kompleks od 3 bazena sa toboganima, a gostma su na raspolaganju teniski tereni, fitnes, hamam, sauna, spa centar, masaža...

Hotel ima frizerski salon, kao i prodavnicu suvenira. Sobe su jednostavno nameštene, klimatizovane, sa kupatilom, terasom i telefonom. Usluga je po principu 'all inclusive', a glavni obroci se serviraju u pansionskom restoranu u vidu 'švedskog stola'. Zbog svoje koncepcije, položaja i sadržaja, hotel se posebno preporučuje porodicama sa decom i mladima.
Agencijska kategorizacija 3*