Valensija Putovanje avionom 2024

Valensija putovanje sa fakultativnim obilaskom Benidorma i Alicantea

5 dana / 4 noćenja sa doručkom 1 Maj 2024 avionom

659€

 

 

Valensija je čarobni grad koji već vekovima izaziva uzdahe svih putnika i njenih posetilaca. Ona je neverovatan spoj starog i novog i po svemu svakako predstavlja jedinstveno mesto u kome se prepliću kulturni uticaji istoka i zapada. Kada jednom posetite Valensiju, dobićete neodoljivu želju da joj se opet vratite i da ponovo otkrivate sve njene neopisive lepote i brojne znamenitosti.

Valensija se nalazi na ušću reke Turije u Balearsko more koje predstavlja jedan od najlepših kutaka Mediterana. Grad od 1982.godine predstavlja političko, privredno i kulturno središte istoimene španske pokrajine i po poslednjem popisu u njemu živi 810 hiljada stanovnika.
Osnovali su je rimljani 138. godine pre Hrista kao naselje za veterane iz kantabrijskih ratova. Osnivač grada konzul Decimije Brut Callaicus mu je dao naziv „Valentia“ što u prevodu sa latinskog zanači hrabrost ili snaga – što su bile glavne vrline rimskih legionara.
Nakon trista godina vizigotskog kraljevstva, grad 713. godine zauzimaju mavari iz severne Afrike i uključuju u sastav velikog Omejada kalifata. Arapska uprava u narednim vekovima donela je veliki uticaj orijenta, prvenstveno u arhitekturi, ali i u načinu života.


Turistička agencija Eta tours iz Beograda u želji da svojim dragim putnicima što više približi ovaj veličanstveni mediteranski grad uvrstila je u svoju ponudu  i  avionske aranžmana za Valensiju 1 maj 2024. 

 SAJAMSKI POPUST 5% ZA UPLATE DO 01.03.2024.

Termin putovanja

Smeštaj

Promo Cena

28.04.2024. - 02.05.2024.

Hotel DWO Valencia 4*

659€


- plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate –


NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a
- Karticama: Visa, Master, Maestro i Dina

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Avio kartu na relaciji Beograd – Valensija - Beograd (prevoznik Air Serbia) sa ručnim prtljagom do 8 kg (40x23x55 cm), i jednim komadom prtljaga do 23 kg
- Aerodromske takse u iznosu od 45€, koje su podložne promeni do dana polaska
- Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu DWO Valencia 4* u dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama
- Transfer prema programu (aerodrom – hotel - aerodrom)
- Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
- Troškove organizacije programa

Prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Fakultativne izlete,
- Ulaznice na lokalitete i muzeje koje nisu nabrojane kao uključene
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troskove putnika
- Doplatu za jednokrevetnu sobu 225€

 Cene fakultativnih izleta:

- “Upoznajmo Valensiju” - Cena : 35€ U cenu izleta uključena usluga lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
- Benidorm i Alikante - Cena: 75€ U cenu je uključen prevoz autobusom i usluga lokalnog vodiča na srpskom jeziku..
- Panoramsko razgledanje Kalatravin grad umetnosti i nauke - Cena 65€. U cenu je uključen prevoz autobusom i usluga lokalnog vodiča

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena.

 

 


1. dan  28.04. BEOGRAD - VALENSIJA
Skup putnika na aerodromu  “Nikola Tesla ” u 14:15h na šalteru Air Serbia. Individualno prijavljivanje i predaja prtljaga (Let JU 592 Air serbia u 17:05h). Očekivano sletanje u  Valensiju u 19:55 h. Po sletanju transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan  29.04. PANORAMSKO RAZGLEDANJE VALENSIJE (fakultativno) Poludnevni fakultativni izlet – trajanje 4h.

Doručak. Poludnevni panoramski fakultativni izlet. Prolazimo pored Bioparka ili zoološkog vrta Valensije, pored stadiona Mova Mestalja, zatim putem najveće avenije u gradu Ramon i Kahal silazimo do španskog trga Plaza de Espana i nastavljamo vožnju do najlepše avenije u gradu Grand via markiza od Turije. Sledi deo centra grada gde se nalazi korida i Severna železnička stanica do tornja Kvart, potom tornja Seranovih do ulice calle de la Paz. Videćemo zvanično najlepšu zgradu cveća Puente de flores i dolazimo do marine gde ćemo napraviti pauzu za šetnju i osveženje.
Na kraju idemo u Kalatravin grad umetnosti i nauke . Ovaj kompleks predstavlja remek delo umetnika Santijaga Kalatrave koji je rođen u Valensiji i koji predstavlja jednu od najznačajnijih atrakcija grada i njegov je zaštitni znak. Ovo je veliki kulturni i zabavni kompleks poznat širom sveta pre svega zbog svoje specifične arhitekture. Kompleks sačinjavaju: palata umetnosti “Kraljica Sofija”, koja je zapravo zgrada opera; Hemisferik - jedinstvena bioskopska sala u obliku ljudskog oka; muzej nauke “Princ Filip” gde je nauka potpuno dostupna publici; okeanografski muzej; Umbrakle-gradski vrt; Agora-sala za kongrese, kocerte i sportske manifestacije. Ovde ćemo takođe napraviti pauzu za obilazak. Po povratku u hotel ćemo proći pored parka Guliver i palate muzike. Slobodno poslepodne. Noćenje.3. dan 30.04.VALENSIJA IZLET "UPOZNAJMO VALENSIJU‚‚ (fakultativno) Poludnevni fakultativni izlet- trajanje 3h

Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak ili fakultativni izlet “upoznajmo Valensiju”. Razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Uronite u istorijsko jezgro grada, još uvek dobrim delom srednjevekovni splet popločanih uličica sa mnoštvom kafea, dućana, crkvi i skrivenih senovitih trgova, prolaskom kroz TORES DE SERANOS - staru, utvrđenu kapiju ulaska kroz srednjevekovne zidine grada. Danas je jedna od samo dve preostale kapije bedema koji su srušeni u 19.veku, ali je ostala kao jedan od najboljih primera vojne arhitekture s početka 14.veka. Nastavićemo šetnju kroz bogatu istoriju grada, prolaskom pored nekadašnje PALATE BORDŽIA notorne valensijanske porodice BORHIA , iz čijih redova potiču dvojica papa i bezbroj kompleksnih intriga, a koji su svoj luksuzni dom poč. 15 veka, imali upravo u ovom gradu. Predah uz aqua de valensia (čuveni valensijanski napitak od soka ceđene narandže, šampanjca i džina).
Od prostranog pešačkog TRGA DEVICE /BOGORODIČIN TRG (plaza de la Virgin), jedan od najlepših centralnih trgova grada, sa FONTANOM koja simboliše reku Turiju u svom središtu , a koji je sa svih strana okružen znamenitim zdanjima. Ovaj trg, u samom srcu starog grada, je na strateškom mestu gde se nekada nalazio rimski forum i uz obližnje rimske iskopine koje se danas čuvaju u muzeju, inspirativno je mesto da sagledate dvomilenijumski razvoj grada kroz vekove. Počev od gotičke palate PALAU DE LA GENERALITAT, sedišta valensijanske vlade, preko barokne BAZILIKE BOGORODICE NAPUŠTENIH ( Basílica de la Virgen de los Desamparados), posvećene Bogorodici zaštitnici grada, koju svake godine na njen praznik stanovnici obasipaju cvećem, pa sve do KATEDRALE/ LA SEU, koja je od 13.veka građena na mestu nekadašnje džamije. Gotička katedrala u kojoj se prema predanju čuva Sveti Gral, sa svojim zvonik tornjem pridodatim poznatim kao EL MIKALET, jednim od simbola grada, okrenuta je ka trgu sa svojim spektakularnim bočnim APOSTOLSKIM VRATIMA. Katedralu ćemo obići spolja upoznajući je i sa druge, čeone strane, gde se ona sa svojim, glavnim, baroknim ulazom otvara ka sledećem predivnom gradskom trgu - TRGU KRALJICE (PLAZA DE LA REINA). Oko vrlo živog trga niže se mnoštvo kafea i restorana, a uokviruje ga zeleno rastinje palmi koje pruža hlad na brojnim klupama ovog lepo uređenog prostora koji je poput dnevne sobe grada.
Potom ćemo, zalazeći ponovo kroz vijugave ulice starog grada, pokraj CRKVE SANTA CATALINA, otkriti najužu kuću u Evropi, i na kraju ćete biti fascinirani monumentalnošću CENTRALNE PIJACE (MERCADO CENTRAL) Valensije, najveće zatvorene pijace Evrope, i bez sumnje, jedne od najlepših. Izgrađena u Art Nuvo (Art Nouveau) stilu, ogromna hala od preko 8000m2, raskošni je primer ovog svojevrsnog hrama hrane - sa nepreglednom čeličnom konstrukcijom, živopisno ukrašena vitražima i keramičkim pločicama ikoničnih motiva valensijanskih narandži. Nasuprot njoj uzdiže se BERZA SVILE (LONJA DE LA SEDA), amblematično zdanje u gotičkom stilu, jedna od najpoznatijih svetovnih građevina Evrope, danas pod zaštitom UNESCO. Veličanstvena palata izuzetno impresivnih sala, odraz je prosperiteta grada koji je bogatstvo između ostalog stekao zahvaljući industriji i trgovini svile. Ovde završavamo naše upoznavanje sa predivnom Valensijom.
Slobodno vreme. Naša preporuka da ručate u nekom od brojnih tapas barova i uzivate u šetnji živahnim ulicama Barrio del Carmen. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. dan 01.05. VALENSIJA - BENIDORM- ALICANTE- VALENSIJA (fakultativno) Celodnevni fakultativni izlet autobusom –trajanje oko 9h 
Doručak. Slobodno vreme  ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Benidorm i Alikante koji spadaju u najpoznatija španska letovališta. Po dolasku u Benidorm opciona šetnja po starom gradu. Slobodno vreme do nastavka putovanja u Alikante  duž  obale (Costa Blanca) . Ovaj grad je prepoznatljiv je po tvrđavi Santa Barbara koja se uzdiže na steni iznad grada, a njena izgradnja se vezuje za IX vek i doba vladavine Mavara. Ispod same tvrđave se prostire park (Parque De La Ereta). Sledi šetnja starim gradom i starom cetvrti El barrio de Santa Cruz sa uskim, živopisnim  ulicama, u kojim se nalaze crkva Svetog Nikole i gradska kuća koja je prepoznatljiva po baroknoj arhitekturi. Obilazak starog grada se završava na čuvenoj aveniji Esplanada de Espanja (Explanada de Espana), popločanom sa 6 miliona mermernih pločica. Slobodno vreme  za uzivanje na gradskoj plaži Playa del Postiguet, šetalištu Paseo Maritimo, uživajući u nekom od poznatih barova koja nude odlicna vina i gastronomske specijalitete nacionalne kuhinje.  Povratak u Valensiju u predvečernjim časovima. Noćenje.

5. dan 02.05.VALENSIJA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma u Valensiji. Poletanje aviona za Beograd u 09:55h. (let JU 591). Sletanje u Beoograd u 12:35h. Kraj programa.

 Valensija putovanje avionom 2024

Valensija putovanje avionom 1 maj 2024 

 


OPISI I LOKACIJA HOTELA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.v

 

Hotel DWO Valencia 4* dwovalencia.com/
Prostrane, klimatizirane sobe u objektu DWO Valencia imaju TV i besplatni WiFi. Objekat je smešten između istorijskog centra Valencije i plaža i udaljen 15 minuta hoda od kompleksa Ciudad de las Artes y las Ciencias. Objekt DWO Valencia smešten je u obnovljenoj istorijskoj zgradi. Okružen je vrtovima i ima šarmantno dvorište. Svaka soba ima elegantne drvene podove i jednostavno moderno unutrasnje uređenje. Sobe sadrže minibar, sef i kupatilo sa fenom za kosu. Objekt DWO Valencia udaljen je 30 minuta hoda od katedrale u Valenciji i plaže Malvarrosa. Stanica podzemne železnice Ayora nalazi se na 500 metara, a stajalište autobusa nalazi se odmah ispred hotela. Doručak je na bazi švedskog stola.


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
•    U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
•    Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
•    U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
•    Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
•    Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
•    Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive - te ih ne možemo garantovati.
•     Organizator zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji, kao i avio kompanije

 

 

• Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša, sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putne isprave kao i broj slobodnih stranica.
• Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 6 meseci (180 dana) od dana povratka u zemlju.
• Putnik je dužan da dva dana pred put proveri tačno vreme i mesto polaska grupe.
• Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundirati iste, i u tom slučaju važe uslovi avio komapnije.
Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanijama, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove, ako ih ima i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog domena.
• Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana
• Agencija je snosi odgovornost usled promene avio konekcija od strane avio kompanije.
• Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promenama i isključivo zavise od avio kompanije.
• Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
• Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi prevoza ili smeštaja, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
• Ukoliko putnik sam odluči da promeni deo plana i programa, agencija nema obavezu da tom putniku obezbedi transfer, raniji ili kasniji check in ili check out ili let od predviđenog.
• Avio karte se obično kupuju nekoliko meseci unapred i ukoliko putnik nakon prijave i uplate otkaže putovanje, dužan je da plati troškove avio karte u skladu sa uslovima avio kompanije. Gore pomenuta obaveza je istaknuta u zakonu člana 71. ako lice kome je poverena usluga prevoza zahteva naknadu za promenu imena putnika ili poništavanje klarte i izdavanje nove, organizator putovanja ima pravo i na naknadu tih troškova.
• Ne postoji mogućnost odabira sedišta. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
• Dozvoljeni prtljag u autobusu jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina + širina + visina ne prelazi 158cm.
Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
• Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
• Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….)
• Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
• Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
• U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.Aranžman je radjen na bazi minimum 15 prijavljenih putnika

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE
ETA TOURS OTP 119/2021 kat A od 13.10.2021.
ETA TOURS je osiguran polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 470000057639 od 01.10.2023. do 01.10.2024., osiguravača TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O Beograd. Visina depozita 2000€.

Cenovnik br. 1 od 23.01.24
EG – 04/24

 
  Valensija – nasmejano lice Španije Valensija je čarobni grad koji već vekovima izaziva...
Valensija – nasmejano lice Španije

 

 

 

Pozovite