Odluka Vlade Republike Srbije

Zamenska putovanja 2022

 

Na sednici Vlade Republike Srbije održanoj 18.11.2021. godine usvojena je Uredba o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja, definisana navedenom uredbom, putnik može iskoristiti najkasnije do 31.decembra 2022. godine.

Ukoliko se putnik odluči za povraćaj iznosa koji je uplatio za nerealizovano putovanje ili je otkazano zamensko putovanje, povraćaj uplaćenih sredstava će se izvršiti najkasnije do 01.februara 2023. godine. Naravno, potrudićemo se da za sve putnike koji ne iskoriste zamenske potvrde, to bude mnogo ranije.

Saopštenje MTT možete pogledati na linku https://mtt.gov.rs/vest kao i na linku https://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/eli/rep/sgrs/vlada/uredba/2020/63/4/reg

 

Stimulativna akcija za neiskorišćene zamenske potvrde

U znak zahvalnosti za Vaše poverenje kao i razumevanje situacije u kojoj smo se našli i mi kao turistička agencija i vi kao putnici čiji je novac ostao na računima stranih partnera, odlučili smo se da svim putnicima koji se odluče za korišćenje zamenskih vaučera u narednoj 2022. godini, odobrimo dodatnih 10% popusta za sve aranžmane u organizaciji ETA TOURS-a.

 

HVALA NA POVERENJU,

VAŠ ETA TOURS.

 

Pozovite