Severna Italija 2020

sa fakultativnom posetom : Veneciji, Palmanovi i Trstu

zima 20120

4 dana / 1 noćenje autobusom

49€

 


TRST - je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli - Venecija Đulija. Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana...

 

1. DAN.BEOGRAD – Polazak iz Beograda u 18:00h sa glavne autobuske stanice ( BAS ), sastanak putnika 17:30.  Obaveštenje o polasku  šalje se u vidu SMS-poruke 2 dana pre putovanja (nosiocu ugovora, koji je dužan da obavesti saputnike). Ukoliko dan pred put ne dobijete SMS poruku kontaktirajte agencijuNoćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN. PUNTO SABIONI – VENECIJA ( fakultativno ) – LIDO DI JESOLO - U jutarnjim časovima dolazak do luke Punta Sabione. Fakultativna vožnja brodom do Venecije i pešačko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala… Slobodno vreme za uživanje u čarima Kraljice Jadrana. Nastavak putovanja prema hotelu ( regija Veneto ). Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN.- LIDO DI JESOLO- PALMANOVA -TRST (fakultativno) -Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost fakultativneposete Trstu i outlet centru Palmanova . Dolazak u Trst. Panoramski obilazak: Srpska crkva Sveti Spiridon, Ponte Roso,Piazza Unita d’ Italia,San Antonio Nuovo... U dogovoreno vreme nastavak putovanja do jednog od najpoznatijeg Outlet centra, Palmanova Outlet Village. U njemu Vas očekuje više od 90 poznatih svetskih brendova (muške,ženske i dečije garderobe…kozmetičkih proizvoda, artikala za uređenje životnog prostora) ali i restorana, kafića i raznoraznih mesta za druženje.Slobodno vreme za šoping. Povratak u Lido di Jesolo. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja.

4.DAN. BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima

Venecija putovanje

Trst Putovanje.

.

Termin putovanja  Redovna cena  Promo cena
10.01. - 13.01.2020. 69€   49€

 -Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

 

NAČIN PLAĆANJA:
-Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURSA

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabl deker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hranei dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
-Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontitentalni-samoposluživanje) u oblasti Veneto ( Lido di jesolo,Noventa di Piave, San Dona di Piave, Treviso ) u 1/2 i 1/3 sobama
-Razgledanje prema programu putovanja
-Usluga predstavnika agencije-vodiča
-Troškove realizacije programa

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- stanični vaučer 50 rsd po osobi
-Fakultativne izlete:
-Obilazak Trsta i poseta Outlet centru Palamanova -20 eura /deca do 12 godina 15eura
-Povratna karta za brod na relaciji Punto Sabbioni-Venecija-Punto Sabbioni - 20 eura/deca do 12 godina 10eura
-Međunarodno zdravstveno osiguranje
-Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40€
- Boravišnu taksu u zavisnosti od grada
-Taksa za ulazak u grad Veneciju (u momentu objavljivanja ovog programa nije uvedena- ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede putnici ce biti naknadno obavešteni).

 

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta.

Hotel Athene 3* nalazi se u centralnomdelu Lido di Jesola, posedujeprivatan parking, terasusabarom, restoran. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Doručak je kontinentalni švedski sto.


Hotel Grifone 3* www.albergogrifone.com. Hotel se nalazi u Lido di Jesola, na oko 100 metara od mora. U okviru hotela se nalaze restoran, bar, picerija. Sobe su 1/2 i 1/3, poseduju kupatilo (tuš/wc), televizor, telefon, klima uređaj i sef (dodatno se doplaćuje na licu mesta). Doručak – kontinentalnišvedskisto.


Hotel Tokio 3* http://www.hotel-tokio.it/ nalazi se u istočnomdelu Lido di Jesola, poseduje bar, restoran. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Doručak je kontinentalni švedski sto.


Hotel Verdi 3* www.hotelverdijesolo.com se nalazi u Lido di Jesolo, 100m od plaže,. Hotel ima restoran, bar sa terasom. Sobe su opremljene TV-om, TWC-om, klima uređajem sefom, fenom, bežičnim internetom većina soba je sa terasom (bez garniture za sedenje). Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Pigalle 3* http://www.hotelpigalle.eu/ se nalazi u šetačkoj zoni, u Lidu di jesolo. Posedujerestoran, bar, terasu, parkingsaograničenimbrojem parking mesta. Svaka soba imaju TV, TWC, telefon, fen .Usluga u hotelu je noćenje s doručkom – švedski sto samoposluživanje.

Hotel Astor 3* https://www.hotelastor.net/ Hotel Astor je moderan hotel smeštennaplaži, odmahuzobalu Lido di Jezola. Ovajprijatni hotel se nalazina 50 metaraodpešačke zone. Svaka soba ima TV, TWC, telefon... Usluga u hotelu je noćenje s doručkom – švedski sto samoposluživanje.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulaziprvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

 

 


- NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 23/2018.
Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 990000031353, osiguravača „TRIGLAV OSIGURANJE” A.D.O Beograd

 

Cenovnik br. 1 od 27.09.2019.